Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zależy ale co z tego będzie ?

Polecane posty

Gość gość

Witam, wczoraj spotkałem się po raz "enty" z dziewczyną, która nieziemsko zawróciła mi w głowie. Dawno nie zakochałem w kimś takim jak ona. Wie że mi zależy, że ją kocham ale problem w tym że ona jeszcze nie może mi tego powiedzieć ... Wie również że nie będziemy przyjaciółmi, ani znajomymi bo ja tak nie potrafię ... Jak o nią walczyć, co zrobić żeby ją rozkochać ? Ona nie chce mnie stracić. Czy ktoś był w podobnej sytuacji i jak potoczył się Wasz los ? Wczoraj zapytała mnie na sam koniec o kolejne spotkania, a ja zapytałem czy te spotkania mają jakiś sens jeżeli chodzi o nas i bycie razem ? Odpowiedź była pozytywna... Największy problem jest w tym że coś czuje ale nie potrafi się zakochać ! Docenię każdą wypowiedź pozytywną i negatywną ;)

Gość gość
Może potrzebuje wiecej czasu? Może była zraniona i nie chce się spieszyc? Powodzenia. :)

A więc byłem w podobnej sytuacji co ty i wszystko zakończyło się szczęśliwie, na początku mówiła że nic z tego nie będzie a później udało nam się wspólnie. Dziś się kochamy spędzamy wiele czasu ze sobą. Moja rada po prostu walcz ! nie odpuszczaj skoro aż tak bardzo ją Kochasz i zależy Ci na niej ;)

Gość gość
gość 9:21 Dzięki ;) No może potrzebuje więcej czasu ale jak ją do siebie przekonać żeby coś poczuła ? Niestety człowiek zakochany nie myśli racjonalnie :(

Gość gość
Walcz o nią ! Nie mam pojęcia jak ją rozkochać ale hmm. może zabierz ją w ciekawe miejsce pokaż innego siebie !

Gość gość
Zabierz ją w inne miejsce niż dotychczas ;)