Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przerazaja mnie kawalerzy z wyboru w wieku 40 lat i wiecej

Polecane posty

Gość gość

Sa odrazajacy. Ogladaja sie za dziewczynami, ktore moglyby byc ich corkami. Na sama mysl.... eh...

Gość gość
skad wiesz ze to kawalerzy skad wiesz ze z wyboru i skad wiesz dlaczegoi sie ogladaja za dorosłymi lecz młodszymi paniami?

Gość gość
11:14 Dlatego, że dużo takich?

Gość gość
Ja mam 37l i zakochała sie we mnie sąsiadka 17l. Mówi,że jestem mężczyzną jej życia a ja się czuje jakbym grał w filmie Sara.

Gość gość
Wygodnickie czasy więc faceci chcą się bawić aż do śmierci bez zobowiązań.

Gość gość
gość dziś A co w tym złego? Czy każdy musi się żenić, robić dzieci i tyrać do końca życia aby zapewnić wszystko żonie i dzieciom? Otóż nie. Dlaczego ludzie nie mogą żyć tak jak chcą? Samotny z wyboru facet (czy kobieta) nikomu krzywdy swoją samotnością nie robi, a jeśli tak lubi to OK. Nic nikomu do tego.

Gość gość
11:29 I co? zwiazesz sie z gowniara tylko dlatego, ze jej imponujesz bo jestes ojcowska figura dla niej?

Gość gość
"Wygodnickie czasy więc faceci chcą się bawić aż do śmierci bez zobowiązań. " I Ci to przeszkadza? Niech się bawią, aż do śmierci jeśli chcą. Czy Tobie to w jakikolwiek sposób szkodzi? Czy brak żony musi od razu oznaczać zabawę do śmierci. Przecież nie każdy singiel żyje tylko zabawą, a niektórzy robią nawet pożyteczne rzeczy ;-) Przecież branie ślubów i płodzenie dzieci nie jest ani szczytem dojrzałości, ani odpowiedzialności.

Gość gość
Ona sprawia że czuje sie dobrze. Nie mam przy niej np.koszmarów. Wiem że to wiecznie trwać nie będzie.

Gość gość
Odrażający to są faceci, którzy napłodzą dzieci a później mają je w 4 literach. Odrażający są faceci, którzy się żenią a potem biją i piją i są jedynie problemem dla założonej przez siebie rodziny. Odrażający są faceci, którzy się żenią a potem zdradzają i oglądają się za małolatami :-) A stary kawaler z wyboru to cóż - dla otoczenia dziwadło, a tak naprawdę dokonał mądrego wyboru - ma święty spokój i może robić co tylko chce :-)

Gość gość
Ja wole takich po ślubie z 3 dzieci są łatwi.

Gość gość
gość dziś Ja wole takich po ślubie z 3 dzieci są łatwi. xxx Może i tak, ale są często aseksualni - tacy tatuśkowie :-)

Gość gość
11:48 Są bardzo męscy, a nie aseksualni.

Gość gość
Poza tym dajmy kobietom się wypowiedzieć, bo to kobiece forum. Co sądzicie o wiecznych kawalerach?

Gość gość
gość dziś Mądre chłopy, nie dali się wpędzić w codzienny kierat i wybierając wygodne i bezproblemowe życie.