Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyczekującamama

Wywoływany poród na Raszei w Poznaniu:)

Polecane posty

Gość wyczekującamama

Hej , dziewczyny za tydzień mam sie zgłosic na wywoływanie porodu , do szpitala im.F Raszei w Poznaniu ,czy któraś z Was miała tam wywoływany poród jak to wygładało ? Czy tego samego dnia ,którego się zgłosiłyście zaczeli wywoływać , czy dopiero w kolejnych ? i czy osoba towarzysząca (partner) może być od pierwszego dnia przyjęcia przy Tobie ?

Gość gość
Widzę że nie uzyskalas odpowiedzi, a szkoda bo jestem aktualnie w tej samej sytuacji i zadaje sobie te same pytania. Jak to się u Ciebie skończyło ? Miałaś rzeczywiście wywoływany poród i długo musiałaś na to czekać w szpitalu ? Ja mam skierowanie na piątek ...

Gość gość
Odradzam ten szpital mam złe doświadczenia

Gość gość
A możesz podać jakiś konkretny przykład czemu odradzasz ?

Gość gość
Hej kochana i jak tam u Ciebie było z tym wywoływaniem?? Tego samego dnia wywoływali?? Ja dzisiaj mam skierowanie do tego właśnie szpitala tydzień 41+2 i zastanawiam sie czy juz dzisiaj beda wywolywac czy beda kazali lezec i czekac??

Gość gość
Nie odpowiem, bo ostatecznie w nocy syn zdecydował się sam przyjść na świat , zaczęły się skurcze więc rano pojechałam tam i że skierowaniem na wywoływać i ze skurczami jednocześnie i stwierdzili że rodzę więc skierowanie się nie przydalo. Tak czy inaczej bardzo miło wspominam tam pobyt i sam porod. Polecam ten szpital gdyby ktoś miał wątpliwosci. Aczkolwiek słyszałam niezbyt dobre opinie o oddziale patologii w tym szpitalu.