Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o facecie który..

Polecane posty

Gość gość

..który dla własnej hmm nazwę to wolności był w stanie oddać mnie innemu któremu się podobałam. Powiedzmy że jest taka sytuacja że on tkwi w takim czymś że nie jest do końca wolny, ma przez kogoś ograniczone życie, i dla tej wolności chcial by ta osoba od której myślał że jest zależny a której ja się podobałam mogla sobie ze mna być a on by był już niezależny ? ale ostatecznie okazało się że to by mu nie pomogło bo nie tylko od tej osoby jest zależny. Więc wielce mnie przepraszal, że był zdesperowany itp. ja nie potrafie mu tego do dzisiaj wybaczyć. Mam spory żal, i bałabym mu się już ufać..ogólnie już z nim nie jestem też z innych powodów bo wiem że i tak by już ten związek nie mial sensu z innych powodów ale jestem ciekawa co myślicie o tej sytuacji

Gość gość
No wiec ja mysle ze on jest zawiklany w tym ze nie wie czy ty wiesz czy on wie ze ma problem zawiklany ty masz problem oni maja problem one maja problem problem to powazny problem zawiklany mysle ze problem z tym problemem nalezy zrobic to ze sproblemowac problem on zawiklany tak bardzo problem tak bardzo tak tak zawiklany. Mam nadzieje, ze pomoglam :) :P