Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropkasmutna

Powiedziałam mu o sponsorach... Rzucil mnie :( walczyc?

Polecane posty

Gość Kropkasmutna

Zakochalismy sie od pierwszego wejrzenia , po 2 miesiacach powiedzialam mu ze kiedys mialam 3 sponsorow.... Rzucil mnie , jego matka od trzech dni wydzwania i ma pretensje co mu zrobilam bo placze i mnie wyzywa ze podarl moje zdjecia? Kocham go i nie chcialam przed nim nic kryc :( moze powinnam byla mu nie mowic?

Gość gość
Głupia jesteś.... Przed facetem nie można odkryć wszystkiego, a co dopiero takiej rzeczy.

Gość gość
tak nie powinnaś. dziewczynhy s.a głupsze niz sutawa przewiduje, po jakiego grzyba mu owiłaś co by to zmieniło, czy on ci sie spowiada z calej swojej przeszłości, czy ty masz obowiązake spowiadać się przed nim a on cie za to rozliczać?? no ludzie.. trzeba było mu nie mówić, jak głupia jesteś to cierp

Gość gość
Jak chciałaś się wyspowiadać, to trzeba było iśc do księdza do konfesjonału.

Gość gość
bardzo dobrze ze go ostrzegla niech kto inny z nia sie meczy

Gość gość
Źle, że miałaś sponsorów. Dobrze, że powiedziałaś. Prawda i tak wyszłaby na jaw. To dobry moment, żeby przeanalizować swoje życie. Jeśli czujesz się z tym źle tylko dlatego, że straciłaś faceta to dobrze zrobił zostawiając Cię.

Gość gość
Powiedz jeszcze szczegoly

Gość gość
mogłaś przyznać się do 1 ale aż 3, no i dlaczego jego mama o tym wie, niech jeszcze księdza pobliskiej parafi o tym poinformuje, nie się włączy w waszą miłosną tragedię. Cipka ten teój chłopak siedzi i płaczę , a ty tez nie lepsza, bo co mówiłaś tak szczerze przed sobą odpowiedz sobie po co? nie musisz uzewnętrzniać sie ze wsyzsrkicm całym swoim życiem,sa sprawy które masz prawo zachować dla siebie ta jest własnie jedną z takich spraw. Nie rozumiem tej całej szcerości, szczerość może być wtedy kiedy obecnie miałabys sposnsórów, albo zdradzałabyś go wtedy szczerość jest wskazana, ale co kogo obchodzi co robiłaś w przeszłości, jakim prawem ktokolwiek ma cie ztego rozliczać, było minęło daj sobie spokoj z sentymentami.

Gość gość
ta,wyszla by na jaw :D nic by nie wyszlo ;D a kto by to niby mial powiedziec? sama sie autorka spalila :D nawet jakby ktos podejrzewal,to nie mial by na to dowodow :D a spotykac to sie moze z kim chce,a innym wara od tego :D masakra,jak nie karma straszycie to jeszcze te zyciowe teksty o prawdzie :D

Gość gość
hehe dokładnie

Gość gość
przecież było wiadomo że cie rzuci jak to powiesz ,chyba że trafiłabyś na wyluzowanego *****cza,niektórym to nie pozwala kochac i tyle ,najlepiej wejdź w związek ze sponsorem

Gość gość
Dobrze się stało bo dziewczyna, która ma sponsorów = oddaje się za pieniądze. Szkoda chłopaka dla takiej. Taka nigdy "porządną"nie będzie. Taka prawda :)

Gość gość
Sponsoring=prostytucja

Gość gość
Wydaje mi się, że nie masz już o co walczyć, nawet jak do siebie wrócicie, to koleś albo cię nie będzie szanował, albo będzie ci to wypominał i dogryzał do końca waszych dni, tzn. nigdy się z tym nie pogodzi i nie zaakceptuje. Lekcja na przyszłość - w tych tematach szczerość bywa wielce niepożądana, musiałabyś trafić na naprawdę wyjątkową osobę, żeby była to w stanie zaakceptować i kochać cię taką, jaka jesteś (czy byłaś).

Gość gośćyu88jj8
To przeszlosc której juz nie zmienisz...daj sobie spokoj z tym facetem..On by Ci zatruwał zycie wypominając to do konca zycia..niepotrzebnie byłas szczera..a z drugiej strony związek zaczynający sie od kłamstw i ukrywania prawdy tez wczesniej czy pózniej runie

Gość seraafinka30
Nie zdradziłas Go,kiedys nie wiedziałas ze Go poznasz i pokochasz,popełniłas błąd ale kto ich nie popełnia,chciałas byc uczciwa wobec tego chłopaka,znam dziewczyny które od młodego wieku spały z dziesiątkami facetów co prawda nie za kase ale jakie to ma znaczenie,żadnemu nastepnemu nie przyznawały sie ilu miały partnerów przed nim,dla mnie to okropne i podłe zakłamanie,Ty chociaz sie przyznałas ryzykując wszystko bo chciałas byc ok...wiesz..lepiej byc samą niz z facetem który miałby Ci cokolwiek wypominać,też byłam kiedys szczera do faceta który uwazał sie za porządnego a kłamał od samego początku..wiesz co zrobił?to o czym Mu powiedziałam przekazał innym niszcząc mi opinie,ludzie sie ode mnie odwrócili chociaz zawsze byłam uczciwa i empatyczna,teraz chce odzyskac moje względy ale wyrządził mi taką krzywde że nie wyobrażam sobie zebysmy byli razem,zwyczajnie juz Go nie chce,brzydze sie tym jak mnie potraktował...nie walcz o tego chłopaka bo nawet jak wróci to będzie Ciebie zadręczał i obrzydzi Ci zycie

Gość gość
Haha, beka z tych wszystkich umoralniaczy C:

Gość gość
Nie oceniam Cię bo Cię nie znam. Sponsoring to trudny temat życiowy. Wszystko zależy od tego co teraz masz w głowie. Uporaj się sama ze sobą. Zastanów się nad tym. Jeśli zamierzasz dalej mieć,, takie "znajomości to daruj sobie normalne związki. A jeśli to naprawdę przeszłość to zacznij wszystko od nowa i moim zdaniem nie wypalaj z taką szczerością.....

Gość gość
Tak jak powyżej..jesli chcesz to robić raczej nie mysl o powaznych związkach no chyba ze trafisz na faceta który to zaakceptuje bo nawet prostytutki tez mają mężów co nie znaczy że za taką Cie uwazam,kwestia podejscia,albo zawsze mozesz gdzies daleko wyjechac za ileś tam lat i odciąć sie od przeszłosci..jesli chcesz z tym skonczyć przełknij tą znajomosc i przy nastepnej nie mów o tym facetowi na którym Ci bedzie zależało,ten za bardzo przeżywa i nie bedzie umiał sie pogodzic z tym faktem...nie bardzo wiem czym sie rózni kobieta która miała 3 sponsorów od takiej łatwej która puszczała sie z kim popadnie nie dla pieniedzy a potem narzeczonemu wciskała że miała przed Nim dwóch albo trzech mezczyzn bo znam i takie..kazdy powinien skupić sie na sobie,nikt nikomu niczego nie zabrania wiec nikt nie ma prawa Ciebie oceniać oprócz Boga,to Twoje życie i Twoje decyzje..radziłabym Ci pójsc do dobrego psychologa

Gość gość
Po co psycholog? Po prostu nastepnemu nie mów o tym jeśli szukasz miłości bo jeśli zamierzasz znowu mieć sponsora to nie wydawaj się w związki a ten nieudacznik życiowy niech płacze. To jakiś duren i miernota, ja bym zrozumiała gdyby mi na kimś zależało ze mnie nie znalas wtedy itd mogłaś nie mieć pieniędzy i doceniła bym szczerość. Odpuść tego kretyna

Gość gość
I bądź też mądra i zablokuj jego matkę żeby nie dzwoniła. P*****ln/ieta kobieta dzwonić o synusia. Ciesz się ze się tak stało

Gość gość
Zrób szczegółowe badania lekarskie. Jak będzie ok to wybaczy.

Gość gość
Czy ktoś tak jak ja też się nabija z tych prawowiernych umoralniający?;) Haha jacy obrońcy cnoty. Głupia jest że się wygadała i tyle. Facetom się nie mówi wszystkiego a zwłaszcza spraw związanych z przeszłością seksualną. Dupa to nie monstrancja!

Gość gość
Dawałam d**y na lewo i na prawo. Jestem teraz szczęśliwą mężatka i mam 2 dzieci. Powiedziałam o tym mojemu mężowi i mnie pobił. Oj bolało ale wszystko wybaczył. Należał mi się ten wp*****l :)

Gość gość
Dobrze, że mu powiedziałaś. Powiedz jego mamie czemu zerwaliscie. Umawajac się na taki układ ze sponsorem naznaczylas się do końca zycia. Żaden mężczyzna nie weźmie cie na żonę. Co innego nieudane związki a co innego k******o. Tego się nie da wymazac.

Gość gość
masakra, mnie tez aż razi w oczy od tych umoralniających idotek. Same p*********y się po krzakach z kim popadnie, a teraz dorwały sobie męzusia które ich w doatku pewnie utrzymuje i zgrywają wielce porządnie. Między nią a wami jest taka róznica że ona przynajmniej robiła to za kase i cos ztego miała, a wy rozkładałyście nogi za szklanke coli. To jest dopiero k******o DROGIE PANIE.

Gość gość
gość dziś Pierd@olisz. Są faceci, którzy są z obecnymi bądź byłymi prostytutkami, i nie przeszkadza im to. To zależy od faceta.