Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropkasmutna

Powiedziałam mu o sponsorach... Rzucil mnie :( walczyc?

Polecane posty

Droga Pani ... ile bierzesz bo w sumie nie wiadomo czy droga czy nie, przechodząc do meritum - nie mierz innych swoją miarą :classic_cool:

Gość gość
K******o to jednak charakter

Gość gość
Skromna ja prawda w oczy kole;) ja nie mialam nigdy sponsors ale nie zgrywam cnotki niewydymki tu na forum

Gość kobiets ktora miala
sponsora to prosytutka

Gość tez miałam sponsora
Tez miałam sponsora,20 lat temu,nie miałam kasy ani pracy,nie jestem z siebie dumna ale i nie zamierzam siebie potepiać bo nie było wtedy przy mnie nikogo na kogo mogłabym liczyc,trwało to pół roku dopóki nie znalazłam normalnej pracy,od lat jestem wierna mężowi któremu nie przeszkadzała moja przeszlosc i jakos nigdy mi jej nie wymawiał,mogłabym miec wielu sponsorów i zyc jak w bajce bo jestem atrakcyjna ale nie uległam pokusie wiec przestancie pierdolić ze kurestwo to charakter itp

Gość gość
niech idzie w cholere i płacze mamusi w rękaw,przynajmniej masz z głowy płaczke i maminsynka,dobrze zrobiłas ze nie chciałas zaczynać od kłamstw,prawdziwy mezczyzna przyjmie to na klate i wybaczy o ile zerwałas z tym i potrafisz byc wierna,liczy sie tu i teraz..nie lataj za kims kto Ciebie nie akceptuje z całym bagażem taką jaką jestes

Gość gość
Kropkasmutna 2017.08.18 ma pretensje co mu zrobilam bo placze i mnie wyzywa ze podarl moje zdjecia? Za dużą kwotę mu krzyknęłaś

Gość może i wyrachowana ale życiowa
Dziewczyno..daj sobie spokój z miłoscią!korzystaj z życia póki jestes młoda i ładna,poszukaj sponsora albo dwóch konkretnych tak zebys nie musiała dawac jak dziwka komu popadnie tylko sama sobie wybierz...nie masz gwarancji ze ten porządniś płaczący by Ciebie nie zranił nawet gdybys nie miała trudnej przeszłosci za sobą...ustawisz sie,użyjesz życia,odłozysz kase a jak kiedys bedziesz chciała miec rodzine to znajdziesz goscia biedniejszego od siebie tak żeby nie miał Ci odwagi czegokolwiek wypominać:)może jestem wyrachowana i cyniczna ale sporo w życiu przeszłam,prawda jest taka że sponsorzy mają swoje wymagania i nie kazdą kobiete stać na takiego,duzo sie napatrzyłam na te porządne i uczciwe zarabiające grosze i żyjące w biedzie,nie kazda tez z Nich mimo tego ma szczesliwy związek i dobrego faceta,wszystkich moralistów miej w dupie,i tak w życiu mozna liczyc jedynie na siebie i ewentualnie bliskich,nikt z tych zgorszonych nie da Ci złotówki na życie a wyspowiadać sie i nawrócić zawsze zdązysz:)wykorzystaj swoją urode i inteligencje na maksa,używaj życia póki mozesz,ja byłam wierna facetom,lojalna a i tak mnie zle potraktowali,moje kolezanki ze studiów miały sponsorów i dzisiaj są ustawione tak że głowa boli,mają rodziny a Ich faceci pewnie nawet nie wiedzą skąd tak naprawde miały kase,zawsze bedziesz mogła kiedys wyjechać daleko,poza tym zawsze mozna znalezc starszego bogatego faceta któremu tez zależy na dyskrecji,bedziesz miała kilka spotkan w miesiącu i nie bedziesz musiała zapierdalać na etacie za marne grosze ..bądz mądra i cwana bo tylko takim jest w zyciu najlepiej...mnóstwo kobiet puszcza sie za friko,Ty chociaz cos z tego miałas,nie musisz zadawać sie z ludzmi którzy Cie nie akceptują,krzywdy nikomu nie zrobiłas co najwyzej sobie wiec nikt nie ma prawa Cie oceniać,niech kazdy robi ze swoją dupą i zyciem co chce,na zadnego faceta nie masz gwarancji ze bedzie ok a co użyjesz tego nikt Ci nie zabierze