Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co Wam się najbardziej podoba u żonatych facetów

Polecane posty

Gość gość
Jak zgadza się być materacem a potem nara to niech daje żonatemu. Takie bez honoru tez są potrzebne na świecie ale głupie tego nie rozumieją i dobrze :D :D :D

Gość gość
21.42// tylko wtedy gdy facet też tego chce, jeśli facet nie chce się rozwieść to kochanka nic nie zrobi. Gdyby mnie na kolanach nawet moja była błagała i żyły sobie podcinala i się truła (co już robiła dlatego unikam idiotek) to się nie rozwiode. Umiem odróżnić idiotkę od normalnej chetnej kobiety choć o normalna kochankę trudno bo wokół same głupie. Dostałem nauczkę i siedzę na dopie.

Gość gość
Mnie najbardziej podoba się u żonatych dyskrecja. Też mam męża, dwójkę dzieci, mamy dom, firmę , kredyty, ale brakuje ognia w sypialni, zresztą wiem, że z każdym by tak było po czasie. Dlatego znajduję sobie co jakiś czas fajnego kochanka. Najlepiej starszego lekko i żonatego. Ja mam 34 lata. Raz miałam młodszego, 25 lat chłopak, chwalił się, co to nie on. Sprzęt owszem miał, co z tego jak w łóżku zwracał tylko uwagę na to, aby jemu było przyjemnie... Raz też miałam wolnego i jak mi się znudził i chciałam się rozstać, to zaczął mnie szantażować, że mężowi powie, zdjęcia mi porobił jak spałam nago, pieniędzy chciał, koszmar. A żonaci są dyskretni, też najczęściej chętni na szybki romans, a nie długą telenowelę :)

Nadszedł czas, aby podzielić się moim świadectwem, jestem Nelson i cieszę się, że zeznawam tutaj, moja mama przedstawiła mi Babę Ogbogo, kiedy odkryła, że nie mogę zajść w ciążę po 3 latach małżeństwa. To spowodowało tyle kłopotów w moim małżeństwie i doprowadziło do rozwodu. powiedziała, że jest wysoce uduchowiony i może sprawić, że moja żona wróci do mnie z radością i będziemy mogli mieć razem dzieci. Na początku wątpiłem, dopóki się z nim nie skontaktowałem, a potem rzuciłem na mnie potężne zaklęcia i sprawiłem, że moja żona wróciła do mnie po zrobieniu tego, co potrzebne. A teraz jesteśmy szczęśliwi z cudownymi dziećmi. Od dnia, w którym Wielka BaBa Ogbogo pracowała dla mnie i rozwiązała moje problemy. Złożyłem mocną przysięgę, że tak długo, jak żyję, będę nadal świadczył o dobroci jego wielkich dzieł, a ci, którzy stoją w obliczu problemów w związkach i małżeństwie, powinni szybko się z nim skontaktować i zostać szczęśliwym świadkiem, takim jak ja. Podaję jego kontakt tutaj, E-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com lub kontaktuję się z nim przez jego numer WhatsApp. +2349020168697
Sprawił, że moja była żona wróciła do mnie z radością
Uzdrowił mnie z impotenta do prawdziwego mężczyzny.