Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrocilam wczoraj z pracy i zostalam obrzucona przez faceta stekiem wyzwisk

Polecane posty

Gość gość

Wrocilam o 23. Mimo macierzynskiego urlopu pracuje 3razy w tyg na kuchni po 11h zebysmy nie musieli sie martwic czy starczy do pierwszego. Moj facet wczoraj popil kiedy wrocilam zostalam obrzucona stekiem wyzwisk Ze jestem szmata i jeszcze mnie kopnal. Wiecie za co? Ze nie odebralam telefonu. Jak mialam odebrac jak bylam w pracy. Bylam zajeta bo byla robota do zrobienia. Nie przypuszczalam ze moze miec za to pretensje. Mam dosc to nie pierwsza awantura ale nigdy mnie nie uderzyl chce zabrac dziecko i odejsc. Ale gdzie? Za swoja pensje nie wynajme mieszkania i sie nie utrzymam. Nie wyspalam sie bo rano podrzucil mi dziecko gdyz poszedl sie kapac, potem odkurzal a potem poszedl z psem. Ma wolne mogl to zrobic pozniej wiedzial ze ide do pracy na 11 i chcialam pospac chociaz do osmej. Mam dosc tego. Zasuwam mimo iz jestem na urlopie macierzynskim. I w zamian co dostaje? Wyzwiska i wieczne pretensje. Co.mam zrobic?

Gość gość
Co.mam zrobic?

Gość gość
Brawo, świetnie wybrałaś partnera i ojca swojego dziecka. Sama piwa nawarzyłaś, sama musisz wypić.

Gość gość
Dwa wyjścia - albo sie przyzwyczajasz i pozwalasz dziecku dorastać w takiej rodzinie, albo odchodzisz.

Gość gość
Poza tym - ty byłaś w pracy a on pił mając dziecko pod opieka?

Gość gość
przynajmniej garkotłuku zapamiętasz , że bez względu na wszystko masz odbierać telefon od swojego Pana!

Gość gość
Nie mam gdzie isc...owszem odejde ale bede zyc w biedzie...

Gość gość
A nie mogłaś oddzwonić? Np po pracy a przed przyjściem do domu??? Złośliwa jędza! Facet odkurza, wychodzi z psem a królewna sobie leży. Współczuje facetowi.

Gość gość
Odzwonilam do niego przeciez. Po godzine ale wczesniej nie moglam

Gość gość
Do 12 00 Tak pil Dziecko polozyl spac mial wypic kilka piw ale najwidoczniej wypil wiecej

Gość gość
Jebnij fochem powaznym to sie moze ogarnie. U mnie zawsze dziala. Tyle ze moj maz mnie nie kopie...

Gość gość
A gdyby coś się stało dziecku? Facet jest nieodpowiedzialne będąc pod wpływem alkoholu mając pod opieką dziecko. A może twoi rodzice by Cię przygarneli na jakiś czas. Pomogli w opiece nad dzieckiem. Masz macierzyński. Pracujesz. Dostaniesz alimenty i na pewno sobie poradzisz.

Gość gość
Czesto sie klocimy ale tego dnia poszlo o nic. Wrocilam z pracy i zostalam obrzucona stekiem wyzwisk. Za co? Za to ze sie staram Mam juz tego dosc mecze sie w tym zwiazku i nie wiem co zrobic... Zarabiam 2tys mam macierzynskie ale ono konczy sie. U nas w miescie mieszkania kosztuja 1500zl zostaje mi 500zl Alimenty jakies marne 500zl to bedzie tysiac nie wyzyje z tego z dzieckiem

Gość gość
W moim domu rodzinnym nie ma warunkow na dziecko przydalby sie remont tam nawet lazienki nie ma

Gość gość
Bardzo ci współczuję , najlepszym rozwiązaniem byłoby odejść od prostaka i chama , pije , wiec będzie pil więcej a alkohol będzie mu prał mózg, Myśl o odejściu , tak jak czytam o małżeństwach , to stwierdzam , że mało jest mężczyzn nadających się na mężów i ojców.

Gość gość
Chce odejsc ale boje sie ze sobie nie dam rady finansowo. Gdybym miala chociaz komunalne mieszkanie. Zlozylam wniosek ale sie dlugo czeka. Jest hu..em ale jak jest w domu to zostanie mi przy dziecku. Malo jest ale pomaga mi jak jest trzewy. Czasem sie nachleje i mu odbija..

Gość gość
Powinni ci zabrać dziecko z****** EGOISTKO za to ze skazałas je na takiego ojca i takie braki emocjonalne w późniejszym życiu !!!!

Gość gość
Jakie braki emocjonalne???

Gość gość
Jak juz raz kopnął, będzie powtarzał i nie tylko kopał, pije, będzie pił więcej, będzie gorzej... chyba nie chcesz lądować w szpitalu, albo w kostnicy.. odejdź, póki czas, dla swego dobra i dla dobra waszego dziecka, dasz sobie radę, początki będą trudne, ale z czasem będzie lepiej :-)

Gość przemoc w konkubinacie
Typowy konkubinat.

Gość gość
NORMALNY MĄŻ I OJCIEC.. Ja też swojej przywalilem za nieodbiersnie telefonów, z tym że moja zrozumiała po pierwszym razie więc nie trzeba było powtarzać, wiec teoria że jak raz kopnął to będzie powtarzał jest nie prawdziwa. Są kobiety które w mig rozumieją jakie są wymagania ich mężów, a są takie którym trzeba to tłumaczyć długo i boleśnie.

Gość gość
gość dziś Normalny mąż i ojciec? Moja, jak jest w pracy nie może odbierać telefonów, jak coś ważnego wysyłam sms- a, a ona jak może to oddzwania. Nigdy nie dochodzi do rękoczynów, nawet jak zupa, czy ziemniaki przesolone. Fakt, nie znam przyczyny, że Twoja żona nie odebrała, ale bez przesady, moja przyjdzie, to się wytłumaczy i sprawa zamknięta

Gość gość
Tobie debilu 9:34 matka i ojciec powinni w ten sposób przypominać jakie są obowiązki ucznia za każdą przyniesioną ze szkoły pałę i uwagę. Ale juz niedługo 1 września i skończą ci się wakacje i czas na hejty w necie, a ja do twojego ojca już piszę jak ma cie traktować tumanie niemyty.