Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kornelia19091991

złe samopoczucie

Polecane posty

Gość Kornelia19091991

Od roku mam problemy z kręgosłupem, byłam dwa razy na zastrzykach, zdjęcie rtg, rehabilitacja, podobno przeciążony ale rezonans zalecany. Przy tym mam problemy z żołądkiem, codziennie biorę leki, każde nowe tabletki to koszmar, bo od razu rozwala mi brzuch :/ na dodatek mam depresję, denerwuje się z byle powodu, rycze... mam mroczki przed oczami, zawroty głowy, strasznie źle się czuję, nie mam siły na nic, cały czas bym leżała, jestem otumaniona, przytyłam, bo mam napady głodu. Nie mam siły żyć! Co robić?

Gość gość
Pracujesz ?

Gość gość
Musisz zrobic porzadek z zoladkiem , napewno musisz wystrzegać sie pewnych pokarmów

Gość Kornelia19091991
pracowałam 4 lata w sklepie, właśnie odeszłam bo nie wyrabiam na plecy, każdy mówi że prace muszę zmienić ;/ dodam też że mam dziecko i narzeczonego, nie mogę się na niczym skupić, każdy dzień marnuje na nerwy i złe samopoczucie, chce czuć się choć trochę inaczej a nie mogę, kawa nic nie pomaga rano, magnez to mogę sobie gdzieś wsadzić, melisa też nie pomaga, zaniedbuje ich, czuje się jak psychiczna jakaś

Gość Kornelia19091991
oczywiście też mam bóle w klatce, duszność, czuje nieraz jakby "opaskę" na głowie, mam okropne migreny, jestem tak otępiała, że nie mogę funkcjonować, wstaje i najlepiej bym się od razu położyła z powrotem, bo nie mam siły, czy śpię 4 godz. czy 10 to i tak źle

Gość Namysłów opolskie miasto
kornelia to pojedź w góry świeże powietrze dobrze ci zrobi

Gość Namysłów opolskie miasto
Głuchołazy Miasto w Polsce Głuchołazy – miasto w Polsce, w województwie opolskim, w powiecie nyskim, siedziba gminy miejsko-wiejskiej Głuchołazy. W latach 1975–1998 miasto administracyjnie należało do ówczesnego woj. opolskiego. Wikipedia Powierzchnia: 6,83 km² Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 191 zł. Wyświetl hotele Pogoda: 18 °C, wiatr zach., 6 km/h, wilgotność 81% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 14 879 (2007) Czas lokalny: sobota, 13:42

Gość góry opawskie opolskie wojew
Głuchołazy Twoja Brama w Góry Opawskie www.glucholazy.info/ Serwis turystyczno informacyjny o miejscowości Głuchołazy i regionie Gór Opawskich. Znajdziecie w nim galerię zdjęć pokazującą piękno Gór Opawskich, ... (zapraszam w te góry)

Gość mjadgwptmmtm
idź pan w pyry z tymi Głuchołazami

Gość Miasto prószków opolskie wojew
Góry Opawskie Pasmo górskie Góry Opawskie – mezoregion wchodzący w skład pasma górskiego Jesioników, w Sudetach Wschodnich, w Czechach i częściowo w Polsce z najwyższym szczytem: Příčný vrch, położonym na terenie Czech. Wikipedia