Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niechciana ciąża

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam 19 lat i jestem w 7 tyg ciąży, ciąży której nie chce. Podjęłam już decyzje o aborcji farmakologicznej, mam w planach w poniedziałek zamawiać leki. Szukam dziewczyn w podobnym wieku, które miały, bądź maja taki sam problem i chciałyby ze mną o tym porozmawiać. Nie ukrywam, ze chętniej porozmawiam mejlowo, nizeli na forum.

Gość gość
A ktoś ci kazał się k***ić w tak młodym wieku ?

Gość MeliaAmelia
Też to przeszłam. Nie chciałam, nie mogłam, nie było mnie stać! Tak, seks był, a zabezpieczenie ZAWSZE było, ale niestety zawiodło. Jedno dziecko mam, urodziłam jak miałam 18 lat, z chłopakiem jednym jedynym, nie jakaś przygoda czy coś, planowane to też nie było, ale nie wpadłam jak niektórzy tu mówią "typowa młoda głupia" itp., ciążę prawie przypłaciłam życiem, ponieważ dostałam zakrzepicy w obu kończynach i miałam w obu nogach skrzepy! Na szczęście wszystko się ułożyło, wyszłam z tego, dziecko zdrowe, ja już też, lekarze zalecali, żeby lepiej w ciążę już nie zachodzić, no i masz ci los... druga ciąża. Absolutnie uważaliśmy za każdym razem, nawet przesadnie chyba. Nie mogłam sobie na to pozwolić, nie chciałam drugi raz walczyć o życie. Z ciężkim sercem z narzeczonym postanowiliśmy kupić TE tabletki na "A". Chyba każdy wie jakie... Sto rozmów było za nami na ten temat, ale kupił je, bo tak bardzo chciałam. Wzięłam je w 7 tyg. Wszystko poszło tak jak piszą, brałam 4 szt. co 3 godziny, po 2 godzinach bolał brzuch, zaczęło się krwawienie, później coraz mocniej, gorączka, dreszcze aż po paru godz. będąc w toalecie po prostu wypadł większy "kawałek". I tyle. Postanowiliśmy do tego nie wracać.

Gość MeliaAmelia123321
Też to przeszłam. Nie chciałam, nie mogłam, nie było mnie stać! Tak, seks był, a zabezpieczenie ZAWSZE było, ale niestety zawiodło. Jedno dziecko mam, urodziłam jak miałam 18 lat, z chłopakiem jednym jedynym, nie jakaś przygoda czy coś, planowane to też nie było, ale nie wpadłam jak niektórzy tu mówią "typowa młoda głupia" itp., ciążę prawie przypłaciłam życiem, ponieważ dostałam zakrzepicy w obu kończynach i miałam w obu nogach skrzepy! Na szczęście wszystko się ułożyło, wyszłam z tego, dziecko zdrowe, ja już też, lekarze zalecali, żeby lepiej w ciążę już nie zachodzić, no i masz ci los... druga ciąża. Absolutnie uważaliśmy za każdym razem, nawet przesadnie chyba. Nie mogłam sobie na to pozwolić, nie chciałam drugi raz walczyć o życie. Z ciężkim sercem z narzeczonym postanowiliśmy kupić TE tabletki na "A". Chyba każdy wie jakie... Sto rozmów było za nami na ten temat, ale kupił je, bo tak bardzo chciałam. Wzięłam je w 7 tyg. Wszystko poszło tak jak piszą, brałam 4 szt. co 3 godziny, po 2 godzinach bolał brzuch, zaczęło się krwawienie, później coraz mocniej, gorączka, dreszcze aż po paru godz. będąc w toalecie po prostu wypadł większy "kawałek". I tyle. Postanowiliśmy do tego nie wracać.

Gość gość
k***ią się w tak młodym wieku zamiast zachować dziewictwo do ślubu

Gość gość
Do dziś Morderczyni nienarodzonych dzieci

Gość gość
Pierd/ol/niety nie wypowiadaj się tylko z takimi tekstami o k***i/eniu mów do swoich rodziców skoro cie na debila wychowali

Gość gość
16.40 idź się leczyć miernoto

Gość MeliaAmelia123321
jakich dzieci? jeden jedyny raz i nigdy więcej tego nie było! A poza tym dziecko to później a nie w 7 tyg.! i nie oceniaj

Gość gość
18latka bierze się za seks patologia

Gość gość
Bóg was pokarze za to

Gość Kubson2010202029
nie no lepiej jak 13 się biorą nie haha bo 18 latek to za młody ha ha, masakra ludzie jacy wy jesteście szok!

Gość gość
18 latka to jeszcze dziecko

Gość gość
ale odpowiada za siebie, bo jest już dorosła tak?

Gość gość
dorosła ale mentalnie jeszcze to dziecko 18 latki w tym wieku wyglądają jak gimnazjalistki

Gość gość
każdy dorosły odpowiada za siebie! nie jesteś pierwsza i zapewne nie ostatnia, która tak zrobi! przemyśl wszystko dobrze i zrób co uważasz, a wy wredne babska nie komentujcie i nie straszcie już kuźwa

Gość gość
Meliaamelia zrozumialabym gdybys raz wpadla, nie wierze ze zabezpieczenie zawiodlo dwa razy :o

Gość BógWasKocha
jak tak mogłaś d******y przed ślubem

Gość gość
Tu autorka posta. MelaAmelia, chociaż jedna pojawiła się z normalna odpowiedzią, rozumiem Twoja sytuacj****** u mnie to tez nie była żadna przygoda, jeden jedyny chłopak, z którym jestem związana..zabezpieczenie tez było. Jakbyś chciała ze mną kontaktu, to napisz tu w komentarzu swój mejl. A co do pozostałych.. piszecie, ze się ku*****, nie życzę wam takich sytuacji jak nam się przydarzyła, ale najwidoczniej nic was w życiu nie zdażyło dobić, skoro się wymądrzacie nie poznawszy tematu na własnej skórze. Nie wspomnę o tym, ze te słowa świadczą tylko o waszej kulturze, a nie o naszej sytuacji ;)) ale nie ma to jak się wcinać tam, gdzie jest się nieproszonym. Pozdrawiam i życzę miłych dalszych hejtow, które i tak olejemy. ;)))

Gość gość
Autorko nie przejmuj sie. To nie jest nawet kwestia wieku, ja mam 24 lata i tez bym usunela :)

Gość gość
Dzięki za wsparcie. ;) Cieszę się, ze i takie kobiety jak Ty się tu trafiają

Gość gość
Któraś chce pogadać tak prywatnie, kobitki? Potrzebuje jakiegoś damskiego wsparcia..