Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie się podziały dziewice w tym kraju

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny ten świat schodzi na psy, ledwo wam urosną włosy lonowe albo i nie i już rozkladacie nogi, a o dyskotekach już nie wspomnę .Nieraz znalazłem temat o wizycie u prostytutki i czytałem te wypowiedzi, wiekszosc pisało żeby znaleźć sobie normalną dziewczynę ale tak logicznie pomyśleć czy jeszcze normalne istnieją, ledwo skończy 13 lat i już wspolzyje, czy to jest normalne? Dno i wodorosty!!!!

Gość gość
Gardzą *****czami i nie przyznają się do stanu swojej własnej, osobistej błony dziewiczej i nie mają zamiaru się puszczać z wami

Gość gość
Prawda w oczy kole?

Gość gość
14:18 No was i owszem.

Gość gość
Dziewice zostały przetrzebione przez inwazję waranów, które mylnie uznano za smoki.

Gość gośćAdrian
co jest złego w tym że dziewczyny lubia sex? po wiekach opresji seksualnej kobiety są wyzwolone i to jest piękne jest masa dziewic bo dla mnienkazda co nie byla brana nabdwqbbatybto dziewica jeszcze tylko 5% polskich kobiet jecgalo na dwa baty także 95% to jeazczebdziewice dla mnie dopiera taka kobieta jak na zdjęciu nie jest juz dziewica http://tn1.suitemovies.com/thumbs/320/561/7883561.jpg

Gość gość
Alkoholik zawsze będzie mówił że nim nie jest ,tak samo jest z wami

Gość gość
gość dziś I to tyczy się też was, więc przestańcie p******ić, że ślub bierze się z jakiejś miłości, taa chyba miłości c***a do c**y i nie wymagajcie puszczania się od dziewic

Gość gość
No właśnie !!miłości już niema liczy się tylko kasa i więcej nić, może być brzydki pryszczaty bez zębów aby miał dużo pieniędzy to jest najważniejsze w tych czasach.

Gość gość
Cnotliwa i wychowana w duchu szacunku do siebie i wstydu za ciało nie przyzna się potencjalnemu złodziejowi cnoty - w tym również mężowi - do swoich prywatnych, najintymniejszych spraw, po tym poznasz dziewicę.

Gość gość
Znaleźć dziewczynę bez interesowna z miłości to jak szóstka w lotto

Gość gość
gość dziś A mężczyznę, to już całkiem, wszak tam, gdzie jest seks, tam nigdy nie będzie prawdziwie czystej miłości, tylko właśnie korzystanie z sytuacji

Gość gość
Ludzie dajcie sobie spokój z autorem. Nawet w pogańskich krajach słowiańskich dziewica uchodziła za dziwoląga, bo to oznaczało nie umiejętność nawiązywania relacji. Nie odpisujcie i nie tłumaczcie bo on i tak zaraz napisze durnoty typu "prawda boli" itp

Gość gość
Cnotliwa i wychowana w duchu szacunku do siebie i wstydu za ciało nie przyzna się potencjalnemu złodziejowi cnoty - w tym również mężowi - do swoich prywatnych, najintymniejszych spraw, po tym poznasz dziewicę. xxxxxx Brzmi jak wypowiedź jakiegoś psychopaty na lekach w czasie przepustki ze szpitala. Zaraz napiszesz, że mieszkasz w zapomnianej wieży zamkowej i nosisz zbroję. Normalnie kosmos, Bangladesz :D :D

Gość gość
Na pewno większość facetów chcę znaleźć dziewczynę do związku miłości i szacunku .Większość kobiet chcę znaleźć faceta z kasą dobra pozycją materialną i zawodową żeby siedzieć w domu na d***e przed telewizorem i mieć na solarium dobre ciuszki i nosić głowę wysoko.

Gość gość
14:51 + była uznana za niezdatną pod względem rozrodczym (czyli w tamtych czasach właściwie pod żadnym względem), bo dawno powinna być już zapłodniona

Gość gość
gość dziś To już nie te czasy i raczej obserwuję tendencję odwrotną - kobiety chcą mieć do powiedzenia w samostanowieniu i jakoś się zabezpieczyć na czarną godzinę, czy po prostu się realizować.

Gość gość
14:55 Jeśli założymy, że dla was między miłością i seksem nie ma różnicy, to mogę się z Tobą zgodzić. Ciekawe, ilu by zostało przy kobiecie, która zaproponowałaby biały związek :D

Gość gość
gość dziś Ale jest w tym ziarno prawdy, bo taka dziewica, dziewica raczej nie będzie się obnosić, tylko raczej będzie traktować seks, jako sprawę drugorzędną, czy tam nawet godną zawstydzenia, a własne dziewictwo, jako coś ważnego, ale jedyną zainteresowaną powinna być ona sama.

Gość gość
Sami się przyznajecie że jesteście puste.Nie nie mieszkam w zamku w zamknięciu, kiedyś nie miałem samochodu kasy tylko stary rower i kobiety mną gardzily, teraz mam drogi samochód duży dom firmę, kobiety lecą do mnie jak muchy do gowna i teraz ja nimi gardzę. Rolę się odwrocily

Gość gość
gość dziś Ale jest w tym ziarno prawdy, bo taka dziewica, dziewica raczej nie będzie się obnosić, tylko raczej będzie traktować seks, jako sprawę drugorzędną, czy tam nawet godną zawstydzenia, a własne dziewictwo, jako coś ważnego, ale jedyną zainteresowaną powinna być ona sama. xxxxxx Nie znam ani jednej kobiety, która by się obnosiła czy spała z kimś lub nie. To mężczyzna w oczach kobiety skazuje się na przegraną, ponieważ jedyną zainteresowaną powinna być ona sama, a nie brzydko mówiąc stan jej waginy. Taki mężczyzna jest co najmniej dziwny, nie wspominając o innych zaburzeniach.

Gość gość
gość dziś Na szczęście dziewice gardzą tobą i nie będą się z tobą puszczać

Gość gość
Sami się przyznajecie że jesteście puste.Nie nie mieszkam w zamku w zamknięciu, kiedyś nie miałem samochodu kasy tylko stary rower i kobiety mną gardzily, teraz mam drogi samochód duży dom firmę, kobiety lecą do mnie jak muchy do gowna i teraz ja nimi gardzę. Rolę się odwrocily. xxxx No i tu sam udzieliłeś odpowiedzi tej dziwacznej relacji. Jak na dłoni. Blokady i nie wyleczone lęki z przeszłości powodują zaburzenia w postrzeganiu rzeczywistości.

Gość gość
Prawda jest taka, że żadna normalna dziewica się do tego nie przyzna, bo od razu normalna rozmowa się kończy, a facet zaczyna myśleć, tylko o tym, jak tu tą dziewicę zaliczyć, więc bezpieczniej jest powiedzieć, że się dziewicą nie jest i mieć święty spokój.

Gość gość
Ja mam 28 lat i jestem dziewicą. Ale to nic niezwykłego, bo jestem gruba i normalny facet nawet by na mnie nie splunął.

Gość gość
Prawda jest taka, że żadna normalna dziewica się do tego nie przyzna, bo od razu normalna rozmowa się kończy, a facet zaczyna myśleć, tylko o tym, jak tu tą dziewicę zaliczyć, więc bezpieczniej jest powiedzieć, że się dziewicą nie jest i mieć święty spokój. xxxx Dokładnie. Bo po co użerać się z jakimś zboczeńcem / świrem.

Gość gość
w szkołach podstawowych

Gość gość
Wyginęly jak dinozaury

Gość gość
Nie wyginęły, tylko udają, że nimi nie są, bo niby po co się przyznawać? Żeby stać się mięsem do zaliczenia?