Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samobujstwo

Polecane posty

Gość gość

Odkąd pamiętam ta myśl zaprząta mi głowę... Pierwsza przyszła do mnie w wieku 9'ciu lat, wtedy pomyślałam że gdyby mnie nie było to i tak by nikt nie zwrócił uwagi... Mam dwie starsze siostry które miały mi za złe że się urodziłam bo to "zniszczyło" relacje między nimi i szykanowały mnie kiedy tylko mogły... Wyśmiewały mnie zawsze przed snem rozmawiając jaka to jestem głupia, śmieszna itp, w szkole było to samo nie umiałam znaleźć kolegów bo też się ze mnie naśmiewali, a jak już jakiegoś znalazłam to rodzice zabraniali mi się z nimi widywać, i wtedy urodzili się moi bracia, pomyślałam ze dla nich warto spróbować (jak na dziecko dojrzała myśl, przynajmniej lubię tak myśleć) ale bardzo sie rozczarowałam... Rodzice wychowywali ich bezstresowo, niczego nie można było im powiedzieć bo od razu dostawali szału i bili gdzie popadnie a ojciec im przyklaskiwał (dodam że ja nie byłam bezstresowo wychowywana, pamiętam każde lanie jakie dostałam niesłusznie... zdarzały się zasłużone ale o tych nie rozpamiętuje). Molestował mnie mój dziadek, w wieku 15 lat straciłam dziewictwo z niby moim chłopakiem który to na mnie wymusił, ojciec przyjaciółki mnie zgwałcił... Teraz mam 28 lat, męża z depresją i nasilające się pytanie dlaczego jeszcze żyje... gdybym nie porzuciła myśli samobójczej w wieku 9'ciu lat to całe to szambo nigdy by mnie nie spotkało... Ale trzymam się tego pieprzonego życia i naprawdę nie wiem dlaczego...

Gość gość
wiem że zrobiłam byka w słowie samobójstwo, nabijajcie się do woli...

Gość gość
hahaha, lol byk :classic_cool:

Gość jatezniedajerady
Masz jakiegoś przyjaciela? Chociaż żeby popisać, wyżalić się? Chętnie z Tobą porozmawiam jeśli zechcesz, tylko podaj na siebie jakiś namiar :)

Gość gość
Mam baaaardzo ograniczone zaufanie do ludzi... Dziękuję za propozycję ale nie skorzystam...

Gość gość
Wiesz samobojstwo jest dla tchorzy a zycie no jak to zycie czasami daje popalic. Ja uwazam, ze nic sie nie dzieje bez przyczyny. Czasami jest tak, ze nic sie nam w zyciu nie udaje przez dluzszy czas az tu nagle zaczyna byc z gorki. Czytalas moze ksiazke "Potega podswiadomosci"? Jak nie to naprawde polecam.