Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscjej

Czy mój narzeczony mnie zdradza ?

Polecane posty

Gość goscjej

Dziewczyny pomocy ! :( Jestem z facetem 3 lata, pół roku temu oświadczył mi się. Dogadujemy się normalnie wiadomo są kłótnie, ale zawsze się godzimy. On bardzo okazuje miłość, przytula powtarza że mnie kocha. Znajomi twierdzą że jest we mnie wpatrzony cały czas.. Kilka dni temu zostawił telefon w pokoju i wyszedł się kąpać. Z czystej ciekawości zabrałam telefon, w ostatniej karcie przypadkiem zobaczyłam jego profil na s ympati :( Weszłam w wiadomości i niestety pisał z dziewczynami, w profilu miał napisane że szuka dziewczyny itd.. Jestem załamana.. Wpadłam w szał, spytalam się po co to zrobił, stwierdził że z ciekawości zalozyl konto i ze nie wie co mu odbiło.. Skasował od razu konto i przeprasza cały czas.. Dziewczyny co robić ? Jestem w szoku nie wiem co mam myśleć..

Gość gość
Z ciekawości założył konto na sympatii i szuka dziewczyny... dziewczyno ogarnij się za nim będzie za późno... :o

Gość gość
palant z niego i tyle

Gość Dobraa Rada
Dziewczyno - zrób mu niespodziankę , przyprowadz koleżankę , zróbcie mu we dwie loda i rimming aż do finału i będzie dobrze :-)

Gość gość
23.13 no właśnie...z ciekawości, dobre :) ale musiał Ci jakoś zamydlic oczy, wiadomo zd nie powie ,,szukam kogoś do por...a na boku". Obudź się, bo niedługo zalozysz tu temat ,,maz mnie zdradza, nadal pisze z laskami na portalu randkowym, co robić?". Skasował konto żeby uśpić Twoja czujność, zakład ze za jakiś czas znowu pojawi się na sympatii lub innym tego typu portalu? Nie bądź naiwna, widać szuka wrażeń poza związkiem.

Gość gość
Jak dla mnie to takiego nalezy odrazu zostawic. Sami zdrajcy na tym swiecie, ciezko znalezc kogos uczciwego, najlepiej zostac singlem. A z takim lepiej nie byc szkoda nerw wiem to po sobie.

Gość gość
Zgadzam sie. To naruszenie prywatnosci.

Gość gośćktos
Szczerze-slabo z jego strony..Trudno okreslic przyczyne -moze jestes sztywna w lozku ,moze chce zaszalec z kims innym przed slubem albo po prostu Cie nie kocha ..Pytanie co zamierzasz z tym zrobic? Moja rada - nie pakuj sie w to i znajdz sobie kogos dla kogo bedziesz calym swiatem ,kogos kto nie bedzie potrzebowal innej cjipki przynajmniej we wczesnych etapach zwiazku ...

Gość gość
:D to ostatnie zdanie wymiata:D

Gość Hania122
Dziewczyny może trochę więcej szacunku ? Widać że dziewczyna potrzebuje pomocy a wy ją wyzywacie że jest ślepa.. Niestety kochana ale też kiedyś mój narzeczony tak zrobił. Założył konto na portalu randkowym w którym miał pełno wiadomości z dziewczynami. Oczywiście też się tłumaczył, że z czystej ciekawości to miał. Ale z ciekawości też pisał do innych ? Śmieszne.. Zostawiłam go bez zastanawiania się i szczerze ? Teraz jestem dumna że nie weszłam w to dalej. Nie daj się oszukać, on teraz będzie Cię przepraszał. Pewnie będzie Cię błagał o szansę tak jak w moim przypadku było. Tylko że to nic nie da, dalej będziesz gdzieś myślała że zakłada konto i pisze z kimś. Po prostu bez zaufania nie dasz rady. Śmiało możesz go zostawić, uwierz mi nic nie straciłaś. Lepiej być samym niż cały czas cierpieć. To boli wiem, sama na początku przechodziłam ciężkie chwile. Jesteś z kimś tyle czasu, wydaje Ci się że wszystko jest w porządku a tu nagle taki cios. Po prostu musisz być asertywna. Trzymaj się !

Gość gość
Prawidlowo zrobil.A Ty masz byc posluszna i nie przeszkadzac mu.Ciesz sie ze Ci sie oswiadczyl.A reszta to zabawa ;)

Gość gość
Zapewne go nie zostawisz bo sama byłam w takiej sytuacji, ale uwierz będziesz z nim nieszczęśliwa. On teraz zamydli Ci oczy, a po pewnym czasie znowu odwali jakiś numer ale tym razem po prosty będzie bardziej ostrożny i się o tym nie dowiesz. Życie bez zaufania jest beznadziejne, wpędza w paranoję, depresję i kompleksy.

Gość gość
Ja mam to samo. Płaczę piję i pale. Szkoda ze serca się wyłączyć nie da i uczuć

Gość gość
Co zamierzasz autorko?

Gość goscjej
Póki co nie gadam z nim, mieszkamy razem ale jest straszna atmosfera. Prosiłam go żeby się wyprowadził, stwierdził że nie chce bo mnie przecież nie zdradził. Cały czas mówi że z nikim nie pisze już.. Ja mu nie ufam, cały czas mam w myślach co robi jak jest w pracy. Jest ochroniarzem więc z braku zajęcia może znowu się w to bawić.. Najgorsze jest to że jestem w 3 tygodniu ciąży i sama nie wiem :(

Gość gość
I będziesz nadal tak mieszkać z nim nie ufając mu, w niepewności, w takiej atmosferze? Po cholere nadal z nim jesteś, jeśli jeszcze nie zdradził to wkrótce to zrobi- jak mu się nawinie jakąś chętna panienka na sympatii. Takim osobnikom nie można ufać, on wierny nie będzie. Nie mecz się, zerwij i wyprowadzić się np do rodziców. Tylko tracisz czas z nim.

Gość gość
"z czystej ciekawości" zajrzałaś w telefon i "przypadkowo" znalazlaś akurat właściwą kartę przeglądarki.. . Same przypadki.. . :)

Gość goscjej
Dziewczyny ale to nie jest takie proste.. Mam po prostu pustą głowę.. Będę miała z nim dziecko, nie chce żeby było bez ojca.. Sama wychowywałam się bez taty bo nas zostawił.. wiem jak to jest i szczerze obiecałam sobie że moje dziecko będzie miało dwóch rodziców ale z drugiej strony boli mnie to cholernie.

Gość gość
to z nim siedz i stul morde, niech robic co chce, bo ty chcesz tatusia dla dziecka

Gość goscjej
Co myślicie żebym dała mu 1 szansę ? Jedną jedną, jeśli powtórzy się sytuacja to wyprowadze się ( o czym mu powiedziałam ). Wiem że nie powinnam ale jednak zależy mi na szczęściu dziecka. Dodam że wcześniej nigdy nie zdarzały się takie sytuacje. Zawsze miałam dostęp do jego faceeboka i poczty..

Gość gość
Moj chlopak też pisał z laskami przez internet, sprawa ucichla ale ja nie odzyskalam zaufania i ciagle go podejrzewam. Wiem ,że taka przyszłość nie ma sensu ale nie potrafię go zostawić. Także rozumiem Cię autorko ;)

Gość gość
niech ci da do przeczytania te wiadomosci... zobacz czy tylko gadali o d***e maryni, czy planowal sie z kim spotkac, lub spotkal

Gość goscjej
Nie było tam wiadomości o spotkaniu.. Zresztą nie miał kiedy się spotkać, po pracy zawsze przyjeżdżał do mnie. A wiem że jeździł do pracy bo mój kuzyn z nim pracuje. Co do wiadomości to było kilka w stylu " hej co tam " ogólnie pisanie o pracy itd..

Gość gość
Dziewczyny ale wy jesteście słodko naiwne.. Facet powinien latać za wami, jak jest odwrotnie to przykro mi ale z biegiem czasu kopnie was w d**e. Pokazujecie swoją słabość, naiwność i jeszcze dajecie 30 szans.. później się dziwicie czemu was robi w ch*ja. Stanowczo powinnaś go zostawić, nie ma żadnego wytłumaczenia na takie zachowanie. Facet powinien być o Ciebie zazdrosny, sory ale taka jest prawda. Jeśli chcesz dobra dla dziecka to go zostaw, chyba nie chcesz żeby w przyszłości było świadkiem kłótni o jakieś dziunie?

Gość gość
Dziecko będzie niesamowicie szczęśliwe mając ojca który już na tym etapie ma w dupue rodzinę. Ty jesteś w stanie mu wybaczyć dla dobra dziecka, on nie był w stanie zachować się ok...pomysl

Gość gość
K***wskiej natury nie zmienisz.