Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego mu brak

Polecane posty

Gość gość

Jestem z facetem od roku 2 tyg zamiekezkalisny razem, dziś natomiast się dowiedziałam że gdyby mógł to by mnie zdradził... Był jakiś miesiąc temu na kawalerskim i była striptizerka i dowiedziałem się że chętnie by ją bzyknal... Tylko jak sam określił po próchach mu było słabo... Tak wiem że chęć zdrady itp to zło... Pogodził się z tym tylko zastanawia mnie to po jakiego grzyba chciał ze mną zamieszkać? Czego mu brak itp?

Gość gość
ZDECYDOWANIA, co jest dla niego ważne. jak widać, w jego przypadku ani deklaracje słowne ani czyny nie są realne. zwiewaj póki czas bo z nim zmarnujesz sobie życie

Gość gość
Po co chcial z toba zamieszkac? Zeby miec zawsze czyste gacie i koszule jak bedzie szedl na miasto pobzykac! Zeby miec ugotowany obiad i pelna lodowke! Zeby mniej placic za rachunki - wtedy zostaje wiecej kasy na panienki jak mu glupia sprzataczka pol rachunkow zaplaci! Wystarczy? Czy dalej nie wiesz po co sobie wzial do domu darmowa gisposie z ktora nigdy sie nie ozeni???

Gość gość
09.00 dokładnie! Zostaw d...a

Gość gość
Każdego faceta kręcą inne kobiety. Bo nie ma w naturze monogamii.

Gość gość
Tlumacz ich i usprawiedliwiaj - niczego od nich nie wymagaj - a im w to graj!

Gość gość
Niczego nie trzeba tłumaczyć, życie takie jest.

Gość gość
Otoz nie! Tyle zrobia na ile im pozwolisz! No, ale skoro od razu sie drzesz ze to wzrokowcy, ze nie moga zyc w monogamii, ze musza zdradzac - wiec jak faceci slysza takie rzeczy to jak maja sie zachowywac? Ja jestem kobieta i tez mam ochote przetestowac paru facetow a nie ciagla z tym samym, tez jestem wzrokowcem bo podobaja mi sie ladni faceci a nie brzydcy - wiec wg ciebie jestem nienormalna? A moze nie jestem kobieta?

Gość gość
Rozumu mu brak i milosci rodziców w dziecinstwie. A Tobie brak bycia porządną bo jestes skur/wiała