Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozliwa ciaza ? Bardzo Prosze o rade.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Dzis moj 24 dc. Zaobserwowalam u siebie ze po owulacji szyjka opadla na jakis 1-2 dni a teraz caly czas jest dosyc wysoko i nie nalezy do najtwardszych . Sluz mam bialy o kremowej konsystencji. Moj poprzedni cykl zakonczyl sie ciaza ale niestety biochemiczna i 36 dc doszlo do tzw. Wczesnego poronienia samoistnego. Zaraz po krwawieniu wznowilismy z mezem starania. Tak wiec zblizenia mialy miejsce 7,10,12,13,15,16,18,19,20 i 23 dc. Od 16 do 18 dc czulam ogromne bole jajnikow i podbrzusza nawet w trakcie stosunków. Po powrocie z urlopu z ciekawosci siegnelam po test owulacyjny i odrazu pokazal 2 grube kreski . Bylo to 18dc. Powtorzylam test 19dc i również byly dwie mocne kreski a 20 dc testow juz byla slabsza. Wiem ze taki test jest srednio miarodajny bo czytalam ze od pierwszego pozytywnego testu nawet przez kolejne 4-5 dni testy moga byc dodatnie. Wiec ciezko u mnie okreslic sam momemt owulacji. Jednak bardzo bym chciala zeby sie udalo bo mimo wszystko bardzo przezylan to co wydarzylo sie w poprzednim cyklu. Jaka jest realna szansa ze tak uniesiona szyjka macicy plus delikatne pobolewania podbrzusza i jajników moga zwiastowac ciaze ?

Gość gość
Dodam jeszcze tylko ze przed cb moje cykly miescily sie w granicach 28-32/33 dni.

Gość gość
Naprawde zadna z Was sie nie wypowie ?

Gość gość
Ale skąd my mamy wiedzieć, czy jesteś w ciąży? Za wcześnie na spektakularne objawy. U mnie takie objawy zawsze zwiastowały okres, a dwa razy się później okazało, że byłam w ciąży. W dniu spodziewanej miesiączki zrób test z porannego moczu, albo bhcg z krwi i będziesz wiedzieć.