Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba najlepszym wyjście będzie dla mnie znalezienie sobie sponsora

Polecane posty

Gość gość

tak w przeszlości wielokrotnie bylam wykoerzystywana przez facetów, zakochiwałam się a oni traktowali mnie jak sex zabawke, teraz totalnie zamknęłam się na relacje, od 1, 5 roku nie spotykałam się z nikim. Nie chce związku, chciałabym choć trochę zaznać bliskości, ale wydaje mi sie to niemożliwe, nie chce być wykorzystana po raz kolejny czuć się jak dmuchana lalka. Mam dośc mojego żcyia, am wrazenie że jedyna opcja która mi została to by znaleźć sobie sponsora, wtedy wykorzystanie będzie obupólne a nawet jak sie zakocham to nic, przynajmniej tez coś ztego bede mieć A tak dlaczgei mam sypiać z jakimś frajerem za free, który widział we mnie tlyko dziewczyne na jedna noc. Nie wierze ze spotkam kogoś uczciwego wszyscy sa tacy sami.

Gość gość
Rozumiem Cię bardzo

Gość gość
Skoro każdego od razu bierzesz do łóżka to nie dziw się, że tak Cię traktują ;) Może zacznij jakąś relację bez seksu.

Gość gość
Tak kluseczko, może jęzor taki będzie:P, on to rozumie, bo też zawsze był tylko do zabawienia się i żaden ani żadna normalny/a nie chciał go na stałe>:)

Gość gość
co to za różnica, moge tak zacząc, z tmy że ja nie chce zupełnie nic od nikogo. nie chce związku, nie nawidzę tych spotkań wdzieczenia się, pokazywania się jak z najlepszej strony, czuje się wtedy jak na przesłuchanieu, a koniec końców i tak kazdemu chodzi tylko o jedno. Jestem piekna dziewczyna wszysyc dziwia sie że jestem sama, a teraz stałam się zupełnie zimna, wszystkich spławiam na starcie, nie mówiąc juz o pójściu do łózka. Ale brakiuje mi bliskosci, zastanawiam sie jak dalej ma wygladać moje życie..

Gość gość
będziesz jęzorze miał cichodajki, robiące dla ciebie wszystko byle byś je chciał i dał dostęp do kasy, takze spełnią się twoje marzenia:P, może z wyjątkiem tego dostępu i bycia szczęśliwym:P

Gość gość
widzisz bylas glupia a teraz chcesz zrobisz jeszcze wieksza glupote muszisz spotkac takiego faceta jak ja szukaj jezeli ja istnieje czyli ideal mezczyzny tzn ze pewnie kolo ciebie jest tez taki bo przeciez nie jestem jedyny