Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jeśli zajde w tym mśc w ciążę i dostane wypowiedzenie na początku września

Polecane posty

Gość gość

Wiem ze w pracy dostane wypowiedzenie na poczatku września. Okres mam mieć 10 września. Czy jesli dostane wypowiedzrnie 1 września to będę chroniona ? Umowę mam jeszcze ponad rok.

Gość gość
Przestań zakładać 50 tematów. W poprzednim juz dostałaś odpowiedzi. Jesteś ułomna?

Gość gość
Nie jestem ale może ktoś coś innego powie ?? Bo na tamtym temacie mówią ze nie jestem chroniona albo jestem więc w końcu jak jest ? Tez wyczytalam w kodeksie ze jestem chroniona ale może coś źle zrozumiałam ?

Gość gość
skopiuj tekst z kodeksu i tu wrzuć. to ci powiem. Z telefonu nie chce mi się odpalić strona, bo za duza.

Gość gość
Przecież ty nawet w ciąży jeszcze nie jesteś. Boże jaka debilka

Gość gość
jeśli pracujesz dłużej niż 3 miesiące a "naturalny"koniec umowy przypada po 12tc to jesteś od razu chroniona.

Gość gość
Jakim cudem 1 września masz być chroniona skoro jeszcze nie będzie wiadomo czy doszło do zapłodnienia? Pracodawca zażąda zaświadczenia o ciąży i skąd je weźmiesz? No pomysl

Gość gość
mówi o tym Art 177kp i tam nie ma co rozumiec i interpretować. jest jasno napisane co i jak. koniec tematu

Gość gość
Co za debilka !!!!!!! Ile jeszcze tych tematów na temat twojej d**y a może jesteś bezpolodna ?

Gość gość
Tak jesteś chroniona jak podpiszesz wypowiedzenie oni maja obowiązek potem cie przywrócić

Gość gość
Na dobrą sprawę autorka jeszcze nawet nie ma dni płodnych, wiec o jakiej ochronie ciężarnych mowa? Hahahahaha taki rzeczy tylko na kafe

Gość gość
No co wszystko przewiduje może jakaś wróżka? Ale faktycznie jak zajdzie teraz u dostanie wypowiedzenie to będzie chroniona

Gość gość
A gdzie to niby pisze ze będzie chroniona? Ja jakoś w kodeksie tego nie widzę

Gość gość
Bla bla bla! Jezeli zajdziesz w ciaze a potem dostaniesz wypowiedzenie to nawet jezeli wypowiedzenie przyjmiesz, z zachowaniem 2 tyg czy miesiecznego okresu wypowiedzenia, a w tym czasie rzucisz pracodawcy zaswiadczenie o ciazy to przywrocic cie musi do pracy, nawet gdy ten okres wypowiedzenia minie , a dostalas pismo bedac juz w ciazy on musi cie przywrocic do pracy!

Gość gość
Czy tobie się wydaje, że zajdziesz na zawołanie. Nie dla każdej jest to ja pstryknięcie palcami. Zajdziesz i wtedy będziesz myślała, a teraz nie gdybaj.

Gość gość
Ja dostarczyłam do pracy wypowiedzenie 1.5 tygodnia temu dziś zrobiłam test wyszedł pozytywny. Wypowiedzenia mam 30 dni. W środę idę do gin na potwierdzenie ciąży. Jak poinformować o tym pracodawcę? Pod koniec września miałam iść do nowej pracy. Mam po prosty pójść i dać zaświadczenie o ciąży ?