Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje sie ze jestem w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Miesiąc temu uprawiałam peeting z chłopakiem, niby nic na mnie nie poleciało ale boje się że coś przeniosło sie na palce... Panikowałam ale mimo wszystko okres dostałam, spóźnił mi się tydzień ale był, taki jak zwykle, 4 dni i dwa dni ciemno-brązowej końcówki. Trochę odetchnęłam ale boje się co dzieje się z moim organizmem - kręci mi się strasznie w głowie 24/h, normalnie funkcjonuje ale czasami jak usiądę to mam wrażenie ze jestem pijana bo jeszcze tak jakby nogi odmawiały mi posłuszeństwa, boli mnie brzuch, często mi jest niedobrze i mniemam nagły napływ gorąca jak o czymś pomyśle co mnie stresuje - np o ciąży. Denerwuje się i boje że to jednak ciąża bo przecież okres czasem jest w trakcie ciąży... Poza tym innych objawów nie mam, nie jestem wyczyta na zapachy, normalnie pije kawę i pale papierosy a wiem że to podobno kobietę w ciąży obrzydza, jem jak zawsze, sikam normalnie ale nie wiem o co chodzi z tymi zawrotami głowy pomóżcie, doradźcie coś :(

Gość gość
Napisze raz, wkrecasz sobie nie jestes w zadnej ciazy.

Gość gość
Naprawde tak uważasz? Może po prostu za dużo o tym mysle i mój organizm wariuje

Gość gość
Ciąża urojona.

Gość gość
Ale przecież tyle sie mówi o tym że okres jest w ciąży...

Gość gość
No właśnie, mówi się, a rzeczywistość jest inna. Ty w ciąży z pewnością nie jesteś,z tego co opisujesz to jest zwyczajnie niemożliwe. Jeszcze chwilę i zaczniesz mieć nudności, ludzka psychika potrafi działać cuda jeśli ją zaprogramujemy i będziemy dodatkowo w to wierzyć, nakrecasz się do tego stopnia że możesz sobie sama wmówić ciążę i będziesz miała wszystkie jej objawy tyle tylko że będzie to urojenie, czyli ciąża urojona które zdarzają się tak,, często " jak okres w ciąży. Daj se na luz dziewczyno, zajmij się codziennością.

Gość Czarna

Witam, mam pytanie. 16dni temu uprawialam peeting z chłopakiem, nie bylo wytrysku ale dotykal swoim penisem mojej pochwy, boje sie,ze moge być w ciazy bo nie wiem czy byly to dni plodne czy nie, miesiączkuje nieregularnie od 28 do 36 dni, z wyliczeń kalendarzyka wychodzi,ze jutro powinnam dostac miesiączke, ostatnia byla 8.12.2018. Mozliwe jest to zeby objawy ciazy juz sie pojawily po tygodniu od tego peetingu? Bo wtedy bolal mnie żołądek, bylo mi niedobrze, czulam sie oslabiona i czesto wydaje mi sie ze mam gorączkę, bylam wtedy u lekarza rodzinnego i stwierdził,ze to zapalenie żołądka, dostalam leki i przeszlo ale w ostatnich dniach znow słabo sie czuje, boje sie,ze bede w ciazy a bardzo bym nie chciała 😞 robiłam test dzis rano i wyszedl negatywny, jesli okres jutro sie nie pojawi to czy mozliwe jest,ze jak zrobię bete hcg teraz na dniach to wyjdzie wiarygodna? Bardzo sie boje, pomozcie 😞