Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość6583

Pilne!

Polecane posty

Gość gość6583

Czesc. Mam taką sprawe. 12 dni spóźnia mi sie okres podkreslam ze z partnerem stosujemy stosunek przerywany. Robilam w tamtym tygodniu test i wyszedl negatywny. Bardzo boli mnie brzuch i brodawki tak jak w czasie okresu i dzis zauwazylam ze leci mi jakas brazowawa wydzielina, a okresu jak nie bylo tak nie ma dalel. Moze ktos mial cos podobnego bardzo bym prosila o rade.

Gość gość
Nasz plan diety zakłada utratę do 5kg w pierwszy tydzień. Stosować możesz go nawet do miesiąca, wtedy efekty możliwe do osiągnięcia to nawet 15kg mniej http://dieta-lux.pl/16598

Gość gość
Po takim bzykaniu jest ciąża.

Gość gość
co drugi taki temat, ileż można? nie zabieraj się a coś czego nie ogarniasz rozumem.tak jestes w ciąży. O to chodziło?

Gość gość
powtórz test.

Gość Cleo1976
Zbyt wcześnie wykonałaś test.Aby wynik był wiarygodny, musi minąć co najmniej 14 dni od niezabezpieczonego stosunku.Jeszcze lepiej, gdy minie 21 dni.Stosunek przerywany NIE jest skuteczną metodą antykoncepcji! Co roku od 8 do nawet 35 kobiet na każde 100 zajdzie w ten sposób w ciążę.Nawet przestarzały i nieskuteczny kalendarzyk ma lepszy wynik.