Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test owulacyjny tydzien po owulacji a kreski. Potrzebna pomoc

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jak w Waszym wypadku wyglądał test owu juz po owulacji. Czy zawsze pojawia sie ta druga kreska tylko jasniejsza ? Czy po owu powinna byc juz tylko jedna kreska.

Gość gość
U mnie testy owu przez 3 dni pokazywaly bardzo mocne dwie krechy a pozniej testowa zaczela jasniec wiec zaprzestalam ich wykonywania wiec nie wiem jak to jest dalej ale tyle moge Ci pomoc autorko jezeli Cie to jakos ratuje.

Gość gość
Kurde bo u mnie testy tydzien temu pokazywaly 4 dni z rzedu mocne kreski a w jeden dzien nawet testowa byla mocniejsza. Potem tak jak napisalas gosciu wyzej kreska testowa byla juz jasniejsza. Z ciekawosci dzis i wczoraj zrobiłam testy bo chcialam wlasnie sprawdzic jak to wyglada w dni nieplodnie na 6 dni przed @ i troche sie czuje zdrzorientowana bo rowniez wyszly dwie kreski. Jak i wczoraj wieczorem tak i dzisiaj popoludniu. Moze nie sa az tak intensywne jak te z przed tygodnia ale do najjasniejsZych tez nie naleza. Nie wiem co o tym myslec. Jesli mi sie uda to wrzucę zdjecie.

Gość gość
Ciekawa sprawa z tymi twoimi testami autorko. Ja Ci chyba jednak rowniez za bardzo swoja wypowiedzia nie pomoge bo u mnie zawsze albo nie bylo kreski testowej wcale albo byla ale naprawde bardzo bardzo bardzo bladziutka. Nie chce Cie tez autorko ani straszyc ani nakrecac ale gdzies czytalam ze jesli klika dni po owulacji testy wychodz zbliżone do pozytywnych moze to oznaczac ciaze.

Gość StokRoteCzkaAAAa
Srete tete.Ale bzdury z tą ciaza ktos napisal. Gadacie takie glupoty a za chwile autorka zalozy kolejny temat czy testy owu pokazuja ciaze. Naprawdę wiekszej glupoty w zyciu nie czytalam. Po co tak nakrecac dziewczyne ? Ciaze pokazuja tylko testy ciazowe a nie zadne owu. Skad Wy bierzecie takie glupoty. A swoja droga autorko moze Ci sie owu przesunela i dopiero teraz nadchodzi pik lh dlatego takie te testy wychodza ?

Gość gość
Tu autorka. O przesuniętej owulacji raczej nie ma mowy gdyz sam sluz definitywnie temu zaprzecza. Jest bialy o kremowej konsystencji wiec wybitnie nieplodny. A moze ktoras z Was spotkala sie z podobna sytuacja jak ta moja ? Piszcie dziewczyny proszę.

Gość gość
Zadna juz nie wykonuje testow owu ? Nie wierze.