Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Windfaker Yasuo

Problem ze znalezieniem odpowiedniej dziewczyny

Polecane posty

Hejo,jestem Damian mam 18 lat i mam pewien problem,otóż jak pisałem mam 18 lat ale wyglądam na 16/17,ale to nie jest tym problemem,problemem jest to że nie moge znaleść odpowiedniej dziewczyny,czyli takiej w wieku 16/17 lat która by mi odpowiadała moim gustom,co do mojej osoby i urody to myślę że mocne 8-9/10 i to nie tak że ja mam tak wygórowaną samoocenę xd ale dziewczyny przez parę lat mi to uświadamiały,oczywiście mam że tak powiem "branie" ale to dziewczyny w 90% w wieku 14/15 lat a mi jakoś to nie imponuje,mam być szczery to mnie to dołuje,ponieważ poza wyglądem chcę aby dziewczyna mnie rozumiała,co do charakteru to tak w skrócie lekko chamski,"śmieszek",ale gdy trzeba potrafię porozmawiać szczerze i poważnie,i nie jestem kolesiem typu "jak nie ta to inna" jak już mam dziewczynę to się jej trzymam,i tutaj przechodzę do sedna pytania.Co mam zrobić aby to zmienić bo nie bardzo rozumiem,męczy już mnie to,poznałem teraz taką Natalie ma 14lat w sumie chyba z nią jestem już,ale ona się widać że stara mi przypodobać ubiera się jak lubię i nawet o dziwo zachowuje się dojarzale na swój wiek,ale pytam już tak na zapas,a pytam tutaj bo skoro to forum dla kobiet to kto lepiej mi pomoże jak nie kobiety,od razu mówię że nie jestem typem kolesia co ubiera sie w rurki itp ale tez nie chodze w dresach jestem taki po środku jeśli chodzi o styl,Pozdrawiam ;)

Gość gość
18 letni facet z dzieckiem, puszczalską pindą 14 lat