Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a co powiecie o moim mężu? podejrzane zachowanie

Polecane posty

Gość gość

Czy zdradza? Bardzo często wychodzi do kolegów, niby coś pomoc albo tak o pogadać niby na 2 godz.wraca w nocy. Sama już nie wiem ci tam robi? W domu kompletnie nie pomaga. Sama zaczynam się zastanawiać czy mnie nie zdradza? Ja rozumiem kolegów raz na jakiś czas ale ciągle? I niby ci koledzy tylko w gronie facetów się spotykaja. Możliwe? Zaznaczam, że nie mamy z mężem wspólnych znajomych.

Gość gość
jak chłop się puszcza to zaczyna o siebie dbać, chowa się w telefonem a nawet chodzi w nim do kibla i ma oczy jak pięć złotych może być niemiły ale może też być bardzo miły żeby zamydlić oczy

Gość gość
20:11 raczej od dłuższego czasu się zapuscil tzn.przytyl nie kupował nowych ciuchów bo spłacal kredyt, fryzjera też często odpuszcza, ale niedawno kupił sobie perfumy, jest dla mnie wredny (delikatnie mówiąc). Już tyle było sytuacji, że po prostu w prost pytałam czy mnie zdradza - zaprzecza(wiadomo nikt się nie przyzna), telefon zabiera do kibla ale nie jest tak,że ciągle ma go przy sobie.

Gość gość
to proste tu nikt nie wie ale sama mozesz sprawdzic 1 jak przyjdzie to spytaj sie jego czy ty mnie moze zdradasz z jakas ? normalne pytanie on poi]wie ze nie to ty mówisz kladz sie i dosiadasz go l]robisz mu loda jak tryśnie obficie to nie zdradza jak pusto w jajkach to bzykal to takie proste i masz pewność i żadnych domysłow

Gość gość
ewidentnie ma babe i juz

Gość gość
20:17 hahaha niby masz rację ale nie spróbuję tego bo nie mam ochoty na miłość z nim gdy myślę,że zdradza.

Gość gość
Mój też tak robił i faktycznie spotykał się z kolegami, ale nie był ze mną szczery w innych sprawach. Przez internet romansował z wieloma, nienawidził mnie i planował zdradzić w realu. Do tego kilka razy był na imprezach, wyłączał tel i nic sobie nie robił z tego, że ja nie spałam całą noc.

Gość gość
Jak jest taki uczynny, to jedz z nim tam, gdzie tak glugo pomaga :)

Gość gość
20:25 wiesz jak pojadę to napewno coś ustawi i wyjdę że się czepiam bezpodstawnie. Jak już mówiłam nikt mi nic nie powie bo nie mamy wspólnych znajomych.

Gość gość
ja tez kiedys myslalam ze mnie moj zdradza chodzil na dyskoteki .rozmawial z innymi dziewczynami.mowil ze moze miec kazda bo jest wyjatkowy i odsunelam sie od niego a pozniej sie okazalo ze jest wspanialym ojcem i mezem a kolezanki mowily mi ze na pewno mnie zdradza bo same mialy problemy z mezami

Gość gość
20:48 czyli co mam zrobić? Bo żadna koleżanka nie miesza mi w związku nic nie podpowiada. To co opisałam to z autopsji. A nie sugestii koleżanek. Odsunelam się od niego już dawno przez te zachowanie.