Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba zostanę sama przez swoje poglądy...

Polecane posty

Gość gość

Smutno mi jakoś ale nie umiem ich zmienić.:( ktoś z Was też tak ma w kwesti zwiazkowej?

Gość gość
A jakie to są poglądy?

Gość gość
samiec twój wróg

Gość gość
Pewnie faszyzm

Gość gość
wszystkie zwierzeta są równe ale świnie równiejsze

Gość gość
Faszyzm to był w Niemczech. Jesteś patriotką? To super! Nienawidzisz mężczyzn? Chyba nie...Jakie to poglądy są przeciwskazaniem do związku?

Gość gość
Faszyzm był we Włoszech za czasów Mussoliniego. W Niemczech był narodowy socjalizm, ale lewacy żeby ukryć pokrewieństwo ideologiczne ("socjalizm") zwali go dawniej faszyzmem, a dziś najczęściej "nazizmem"

Gość gość
Jakie mam poglądy? Chcę związku opartego na szacunku i miłości, nie chcę mieć pod sobą głupka, pantofla ani nad sobą tyrana. Związek w którym obydwoje mamy coś do powiedzenia, wzajemnie się wspieramy, motywujemy itd. Druga sprawa ważna jest dla mnie czystość seksualna z wyboru, uczciwość, mądrość i poczucie humoru. Znaleźć osobę bez zaburzeń osobowościowych, przeszłości to cud .

Gość gość
gość dziś Jakie mam poglądy? Chcę związku opartego na szacunku i miłości, nie chcę mieć pod sobą głupka, pantofla ani nad sobą tyrana. Związek w którym obydwoje mamy coś do powiedzenia, wzajemnie się wspieramy, motywujemy itd. Druga sprawa ważna jest dla mnie czystość seksualna z wyboru, uczciwość, mądrość i poczucie humoru. Znaleźć osobę bez zaburzeń osobowościowych, przeszłości to cud . Jeszcze dodam, ze wymagam bezwzględnej lojalności, nie jestem z tych, które przymykają oko na niedojrzałe zachowania, zdrady, klamstwa.

Gość gość
To rzeczywiście zostaniesz sama, chociaż masz jeszcze dużo czasu bo po Twojej wypowiedzi daje ci max 16 lat.

Gość gość
Myślę, że gdyby wszyscy ludzie mieli takie podlądy nt związku to nie byłoby rozstań ani rozwodów. Nie zmieniaj się i nie bierz byle kogo.

Gość gość
O jakiej przeszłości masz na myśli? Tylko seksualnej?

Gość gość
Szukasz partnerstwa na równych warunkach i kogoś kto czeka z seksem do ślubu i dla mnie to powinna być norma a nie taki syf, kiła i mogiła jak teraz panuje a później zostają samotne matki z dzieckiem i inne tragedie. Wiem, ze ciężko jest znaleźć kogoś sensownego, bo sama mam taki problem z tym, że u mnie sytuacja jest dużo bardziej skomplikowana. Moja rada to szukaj intensywnie, bo tacy ludzie są tylko nie tak łatwo jest na kogoś takiego trafić, moje koleżanki szukały i udało im się znaleźć.

Gość gość
Mam prawie 23 lata, a nie 16. Właśnie zależy mi na relacji niezawodnej, "byle co" mnie nie kręci , szkoda mojego czasu i zaangażowania. Nie lubię się łudzić, wiem, że z innym człowiekiem nie stworzę nic trwałego. Fajnie, ze ktos mnie popiera. A jeszcze fajniej by było jakby tacy ludzie z mojego opisu istnieli.Bo do tej pory spotykałam sie z ludzmi, mezczyznami ktorzy udawali ten moj ideał, wiec bylam podwojnie rozczarowana a nawet wsciekla,ze traca moj czas.

Gość gość
Sorry ale z takimi poglądami dziewczyną skazana jest na przegrancow życiowych i tyle.

Gość gość
gość dziś O jakiej przeszłości masz na myśli? Tylko seksualnej? x Przeszłość to przeszłość. Ja mam czystą kartę i wymagam tego samego. Nie mam dziecka, jakiejś miłości na koncie (nawet platonicznej), problemów z prawem itp. Można by wymieniać.

Gość gość
To że ktoś był tam wcześniej zakochany w kimś to ja bym nie odrzucała, bo to już lekka przesada;)

Gość gość
Nie mam dziecka, jakiejś miłości na koncie (nawet platonicznej) x tak, zapewne zostaniesz sama, wymagać żeby ktoś nie był wcześniej nigdy zakochany? wybacz ale to śmieszne

Gość gość
To normalne wymagania. Mimo niepowodzeń nie zniechęcaj się. Życzę powodzenia.

Gość gość
gość dziś Sorry ale z takimi poglądami dziewczyną skazana jest na przegrancow życiowych i tyle. x Mojej koleżance udało się poznać kogoś z podobnymi poglądami przez neta, sama nie mogła uwierzyć, że taki ktoś jest jeszcze wolny, bo jest wykształcony, przystojny i ma bardzo duże poczucie humoru. Ja uwielbiam się z nimi spotykać, bo można z nim się nieźle pośmiać:) Ale klucz do sprawy jest, że ta moja koleżanka intensywnie szukała kogoś dla siebie, trochę jej to czasu zajęło.

Gość gość
Ty dziewczyno jeszcze nigdy nikogo nie kochalas? I myślisz że jak spotkasz nawet takiego co twoje wymagania spełni, to myślisz że zakochasz się w nin na zawołanie? To tak nie działa, jak się któregoś dnia zakochasz, to zrozumiesz. W sumie trochę dziwne, żeby mieć 23 lata i jeszcze żadnego zakochania nawet platonicznego za sobą.

Gość gość
Ja jestem kobietą i szczerze to nie rozumiem takich wymagań o tej przeszłości, a z drugiej strony to jednak podziwiam i szanuję za tę czystą kartę. Ja niestety mimo 19 lat przeszłość mam "bogatą", dobrze że trafiłam na faceta tez z przeszłością któremu to nie przeszkadza. Jestem dosyć specyficzną osobą, z zaburzeniami borderline. I tak mam na koncie ciążę i poronienie w wieku 16 lat, potem wloczylam się, chlałam, paliłam, czasem ćpałam. Żyłam na ulicy z facetem z ulicy. Problemy z prawem. Kiedy tamten mnie oszukał poznałam mojego obecnego, tez podobna burzliwa przeszłość, ale staliśmy się dla siebie wsparciem i razem układamy życie.

Gość gość
Jakie ideały, po prostu szukasz swojego ideała prawiczka.

Gość gość
Szukasz...cyborga. Kazdy dorosly człowiek ma swoje życie uczuciowe, emocjonalne, i oczekiwanie, by byl białą kartą, jest...aroganckie. Chyba że wyrwiesz mężczyznę z zamkniętego klasztoru.

Gość gość
Ona szuka dobrego kłamcy. Jak przedstawi swe poglądy jak ktoś już będzie chciał ją poznać to będzie mówił to co chce usłyszeć, zakocha się zrezygnuje z czystości, gość p****** i zostawi. Wtedy znornalnieje, będzie miała na koncie zakochanie i sex i stwierdzi że to normalne a wielką ujma i wada.

Gość gość
18.26 chyba tak.Naiwna albo wyrachowana.

Gość gość
Kolejna królewna z drewna.

Gość gość
Kolejny samiec poszukujący dodatku do waginy

Gość gość
zaluje ze wzielam slub