Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba zostanę sama przez swoje poglądy...

Polecane posty

Gość gość
Każdy ma prawo wymagać swojego ideału, nic mi do wymagań autorki, ale ja sobie nie wyobrażam z czakanie z seksem do ślubu kilka lat, żeby potem z łaski dostać raz na miesiąc (w dni płodne). Czułbym się jak pies co dostaje okruchy. W końcu każda chce mieć potomstwo to chcąc nie chcąc musi dać...

Gość gość
Mając jakieś 20 lat też miałam podobne myślenie, ale to przez krótką chwilę. Tez sądziłam że szkoda mojego zaangażowania na przelotne związki, że jak z kimś być - to właśnie z tym jedynym. I tak zrobiłam. Teraz myślę, że szkoda było mojej młodości na bycie z jednym facetem, że trzeba było się wyszaleć

Gość gość
No właśnie taka będzie dawać tylko wtedy gdy będzie chciała mieć potomstwo.

Gość gość
Z takimi poglądami to za kilka lat kupi kota. Każdy może mieć jakieś swoje wymagania ale realne. Odrzucenie kogoś kto był kiedyś w kimś zakochany to idiotyzm w czystej postaci. Jeśli ona nigdy w nikim się nie zauroczyła to może dobrze że szuka kogoś podobnego sobie, będą sobie tworzyć taki zimny idealny układ, szkoda tylko ich formowanych na ideały dzieci.

Gość gość
Nie ma takich mężczyzn, ktorzy są w stanie dorównać kobietom. Facet zawsze może mniej, wolniej i leniwie. Po to szuka kobiety. Przypomina mu zasadną matkę.

Gość gość
A ty jakaś domorosły psycholożka feministka czy ki uj?

Gość gość
Mężczyzna rzeczywiście może MNIEJ, np jest mniej rozwiązły, może mieć dziennie mniej partnerek niż kobieta partnerów, WOLNIEJ się starzeje i LENIWIE się u niego rozwija zidiocenie, leniwie patrzy co się wyprawia w głowach porąbanych bab

Gość gość
faceci szukaja sluzacych

Gość gość
taki jeden stąd zidiociał 25 lat temu, teraz moze tylko leniwie jak na debila patrzeć na mądrzejszych od siebie w nadziei, ze zobaczy kogos równemu mu w głupocie

Gość gość
To nie są poglądy (autorki), tylko fantazje. Jak autorka do rośnie, to zacznie źyc prawdziwie, zamiast bujać w chmurach.

Gość gość
Jest normalny temat wszyscy normalnie piszą ale musi się zjawić jakieś niepełnosprytne zakompleksione samotne babsko które dowartosciowuje się próbując swymi wypocinami poniżyć mężczyzn tylko dlatego że żaden jej nie chce i rozpętuje jakaś gownoburze. Żałosne