Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie jakies kobiety ktore nie umia okazywac uczuc

Polecane posty

Gość gość

tzn tlumia w sobie uczucia milosc radosc nie potrzebuja przytulania calowania bliskosci sa tzw zimnymi sukami ich serca sa skamieniale jedynie potrafia okazywac zlosc

Gość gość
pewnie ze sa ale czy to normalne zachowanie to co innego

Gość gość
nie umIĄ? a może nie rozumIĄ?

Gość gość
One niczego nie tłumią czy ukrywają, to socjopatki niezdolne do uczuć wyższych, niewarte uwagi :-D

Gość Daria12345676
Ja umiem, ale dopiero po pewnym czasie. Na początku jestem troche nieufana i zamknięta bo juz bylam wczesniej zraniona więc tak od razu uczuc nie okazuje. Jestem mila i sympatyczna, ale niezbyt wylewna. Już predzej szybko pojde do lozka z facetem niz szybko okaze uczucia bo jest to juz teraz dla mnie trudne... Sparzylam sie poprostu, kiedys sie zakochalam, a ten ktos mnie wykorzystal i teraz jestem ostrozna

Gość Daria12345676
A do wyższych uczuc, oczywiscie jestem zdolna, wrecz jestem bardzo wrazliwa osoba, ale tak jak pisałam żeby okazac uczucia musze sie bardzo do tej osoby przekonac i byc pewna jego uczuc. Inaczej sie boję i często nawet udaje obojetność. Moze to zle, ale tak teraz mam, kiedys bylam bardziej wylewna

Gość gość
autor NIE UMIĄ...

Gość gość
ja nie okazuję uczuć tylko ludziom, którym nie ufam

Gość gość
a moze nie chca? kobiety przy co niektorych dzisiejszych facetach musi byc twarda...

Gość gość
Okazywałam uczucia do momentu aż mnie zraniono. Teraz powiedziałam dość i jestem zimną suką. A czy muszę nic nie muszę...

Gość gość
Błagam...nie umieją!. Itd. To socjopatki, kobiety ze skazą emocjonalną. Manipulantki, modliszki, egocentryczki. Skupione na sobie, swojej wygodzie, swoim dobrym samopoczuciu. Reszta ludzi, a szczególnie mężczyzn, jest do ich obsługi.

Gość gość
Takie osoby nie to, że tłumią , one nie czują.

Gość gość
Kocham być uczuciowym trupem. A szczęściem mym jest miłość własna...

Gość gość
gość dziś Takie osoby nie to, że tłumią , one nie czują. xx Jest choroba neurologiczna, która się nazywa chorobą zaburzenia czucia. Zaburzenia czucia to zaburzenia zdolności odbierania przez organizm różnego rodzaju wrażeń zmysłowych - jednej z podstawowych funkcji układu nerwowego. Zaburzenia czucia mogą się objawiać pod postacią piekącego bólu, mrowienia, drętwienia, przechodzenia prądu czy rwania. Nie wszystkie z własnej winy są zimnymi sukami.

Gość gość
Nawet jeżeli mają dziurę w mózgu to nie powód żeby ktoś się dla nich musiał poświęcić i służyć zimnej suce kosztem własnego życia :-D

Gość gość
sa co tlumia bo maja uraz ale sa tez takie manipulatorki co nie okazuja uczuc bo mysla tylko o sobie one okaza ci uczucia tylko wtedy jak czuja lek zagrozenie lub porzucenie wtedy beda mile .beda cie przytulac calowac wtedy jest miejsce na sex ale gdy juz osiagna cel konczy sie okazywanie uczuc dlatego trzeba trzymac sie od takich jak najdalej z dala a kiedy zobaczysz ze masz z taka do czynienia trzeba jak najszybciej od niej uciekac nie wdawac sie w zadne zwiazki

Gość gość
to nie jest choroba neurologiczna to jest zwykly lek dlatego cala swoja uwage skupiaja na leku i obawach z nim zwiazanym kiedy nie skupiaja sie na leku i urojonych zagrozeniach jest miejsce na uczucie milosc sex trwa to krotko bo po przyjemnych chwilach znowu zaczyna sie powrot do urojonych zagrozen i zycie obawami .Kluczem rozwiazania tego problemu jest calkowite pozbycie sie leku i nie wracanie do przeszlosci poprzez nagminne zmasowane okazywanie uczuc pozytywnych milosci calowania przytulania sexu po prostu trzeba tryskac miloscia do partnera tzw druga milosc.druga mlodosc. wtedy osoba dostrzega ze zaleta okazywania uczuc jest wieksza niz zycie w leku i obawami .czlowiek tryska energia i nie straszne mu sa przeszkody i potkniecia nawet jezeli co niw wychodzi nie podadaje sie modyfikuje tylko plany i dalej zyje miloscia bo tylko milosc potrafi dac kopa pozytywnego

Gość gośćhj88gg89op
Są kobiety zimne i wyrachowane z natury i takie które skrzywdzono wiele razy,czasem mogą nie umieć juz okazywać uczuć,albo nie potrafią wobec tych przez których zostały zranione,tym którym nie ufają a np mają mnóstwo wrazliwosci i miłosci wobec dzieci i zwierząt....niektóre mają partnerów wobec których muszą byc twarde i zimne bo zostałyby zniszczone dlatego trzeba starac sie zrozumieć dlaczego i z jakich powodów dana osoba jest obojętna czy zimna..nie kazda jest suką od urodzenia

Gość gość
umią :D co za analfabetka tworzy takie wałęsowskie wyrazy :P

Gość gość
niestety to nabywa się od wczesnych lat prawie z dzieciństwa od urodzenia z domów gdzie nie otrzymywało się miłości począwszy od rodziców ,rodzeństwa odtrącenia przez znajomych póżniej przenosi się na własną rodzinę ,partnera i nie ma co usprawiedliwiać takich osób że wyniosły to z domu i takimi już są i nie planują się zmienić trzeba unikać takich osób gdyż one potrafią w imię własnych egoistycznych celów niszczyć wszystko dookoła rodzinę partnera związek. Z takimi osobami trzeba bezzwłocznie zakończyć związek w celu uniknięcia rozczarowań i problemów

Gość gośćjdjdjdjd
Znam. Ona umie okazywac jedynie zlosc i zazdrosc, reszte uczuc tylko po alkoholu. W jej towarzystwie czuje sie okropnie. Jest wredna do szpiku kosci! Smieje sie tylko z cudzych niepowodzen, swoje zycie uwaza za idealne mimo, ze wszystko jest na pokaz w srodku zgnilizna... Byl czas, ze staralam sie ja zrozumiec, wytlumaczyc ale sie nie da. Jest po prostu wredna, zimna i wyrachowana suka!

Gość gość
poszukaj rozwiazania w jej dziecinstwie jakie miala kim byli rodzice czy miala jakies problemy wczesniej takie osoby moga ladnie wygladac byc atrakcyjne sexownie sie ubierac dbaja o wyglad zewnetrzny a w srodku odwrotnie zgnilizna moralna ozieblosc zazdrosc knucie intrygi dominacja nad wszystkimi dookola msciwosc taka osoba czuje respekt tylko przed silnymi charakterami .samcami alfa.szefami .osobami majacymi wladze

Gość gość
Być może te osoby nie są niezdolne to okazywania uczuc w ogole tylko poprostu was nie kochają i ot cala zagadka

Gość gość
tak byloby gdyby kochaly te osoby kogokolwiek a one nie kochaja nawet siebie sa autodestrukcyjne stanowia najwieksze zagrozenie dla samej siebie wiec jestes w bledzie

Gość gość
Znam jedną i w sumie się jej nie dziwię.

Gość gość
Ale czasami jedną osobę można pokochać i wtedy okazuje się jej uczucia, a czasem z inna osobą jest się w związku tylko np. z wygody czy dla zaspokojenia swoich potrzeb i wtedy nie okazuje się jej uczuć. To nie znaczy wcale, ze ta osoba jest calkowicie niezdolna do jej okazywania, tylko może jedną osobę potraktuja tak, a inną inaczej bo jedna np. jest w stanie pokochać ,a inną nie. Nie jest to oczywiscie niczyja wina, ale tak sie dzieje czasem

Gość gość
Np. przypuśmy , ze jakas kobieta (albo facet) poznaje faceta/ kobiete, ktorego nie kocha. Ale jest z nia z braku laku czy dlatego, ze np. boi sie byc sam, albo z egositycznych potrzeb np. seksualnych. Wtedy nie okazuje tej osobie uczuc bo go nie kocha. Ale gdyby poznała faceta, ktorego szczerze pokocha to moze juz nie mialaby z tym problemu. Owszem sa tez osoby ozieble do kazdego, ale nie zawsze jak ktos wam nie okazuje osob to jest zupelnie niezdolny do milosci, choc moze wygodniej wam tak wlasnie myslec

Gość gość
*nie okazuje uczuc- sorry slownik mi przekreca wyrazy

Gość gość
Ja taka jestem właśnie, ale to dzięki facetom, dopiero później się otwieram dopóki nie zaufam