Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy poszlybyscie na slub kuzynki mając 3 miesieczne dziecko?

Polecane posty

Gość gość

kuzynka bardzo prosila bym przyszla z mezem na slub ,ale ja nie dam rady z takim malym dzieckiem i postanowilam wyslac meza tylko na sam slub. czy wg was powinien kupic jakis prezent lub dac kase?a jesli tak to ile? dodam ,że zapowiedzialam kuzynce ,ze nie przyjdziemy na wesele ,wiec nie placila za "nasze talerzyki" mysle jednak ,że jesli maz pojdzie na slub to pasuje by cos dal tez.

Gość gość
Ja byłam na weselu jak malutki miał 2 tygodnie. Co prawda bawiłam się tylko do 12 ale mąż został do końca.

Gość gość
Autorko sorry ,ale troche mnie to dziwi,że jesli mowiliscie ,ze nie przyjdziecie to po co mąz ma isc na ich ślub skoro na wesele nie idzie? I jeszcze ma dac kase lub prezent? Przeciez nawet nie zje tam nic i nie zabawi się na weselu ,to po co tracic kase?Szkoda mi by bylo naprawde na twym miejscu dawać prezent lub pieniądze i nic z tego wesela nie mieć,ani zabawy ,ani jedzenia.

Gość gość
15.22 dokładnie

Gość gość
takie wyliczanki za tzw. talerzyki to dka mnie żałosne.

Gość gość
Nie wiem co za ludzie tu pisza :o Jezeli masz dobre relacje z kuzynka niech maz idzie na slub i da jakis prezent.Wtedy pokazecie klase.Najwazniejsze dla mlodych jest uczestniczenie w tym jakze wielkim wydarzeniu w ich zyciu.Jezeli nie sa to jakies specjalne relacje z nia to bym olal.Generalnie najlepiej zrobila osoba ktora byla z dzieckiem na slubiei weselu do polnocy.Tez mielismy taka pare na naszym weselu.Milo bylo ze sie zdecydowali pomimo malego dziecka.Pamietam ze ciotka sie nim duzo zajmowala podczas wesela :) Ale rozumiem ze w waszym przypadku jest juz za pozno na dolaczenie sie.No chyba ze ktoś inny zrezygnowal co sie czesto dzieje i bedzie miejsce.Ale zrob jak uwazasz ;)

Gość gość
ale ja nie chce sie dolaczac i isc na wesele. maz pojdzie tylko na slub i nie wiem czy dac ma prezent lub kase?ile wypada dac?

Gość gość
A na ile Cie stac? Nie wiem ile teraz daja.500 zl...1000zl...

Gość gość
Autorka ma na myśli że z takim dzieckiem nie da się porządnie pobawić, nie wypije litra, nie pozyga się, nie zrobi loda drużbie więc jej się nie opłaci iść i siedzieć przy wózku.

Gość gość
jak chcecie

Gość gość
zostaw dzieciora komus pod opieka i baw sie cala noc!