Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wesoly arbuz

Niech ktoś mi tylko napisze co o tym sądzi

Polecane posty

Gość Wesoly arbuz

Cześć wszystkim! Do rzeczy. Kręci mnie mój przełożony, po prostu rozpadam sie na kawałki, gdy na mnie patrzy swoimi wielkimi, niebieskimi oczami. Często przychodzę go zagadać o jakieś bzdety, byle tylko patrzył sie na mnie. Jemu też się podobam, też zauważyłam, że specjalnie przedłuża rozmowę bylebym sie tylko na niego patrzyla. Lubimy swoje towarzystwo, lazimy razem na fajki, obiad. Jest tylko jeden problem, on ma/miał żonę. W pracy jest tez drugi kolega. Wiem ze mu sie podobam. Siedzimy kilkanascie metrow od siebie i widze ze w ciagu godziny potrafi spojrzec w moim kierunku kilkanascie razy. Idac z kibla rownie na mnie sie gapi. Jak rozmawiamy to widze jaki jest podjarany. Lubie go bardzo jest atrakcyjny, ale ma zone. Dziekuje ze ktos to przeczytal. Napisz ktos jakis komentarz lub cokolwiek.

Gość gość
Nie ładuj się w żadne romanse z żonatymi.

Gość gość
cokolwiek

Gość gość
biedny żonaty :( nawet w kiblu nie dają mu spokoju!

Gość gość
Idąc do kabla? Matko, jesteś z wioski?? O łazience nie słyszałaś? Pamiętaj o starym rosyjskim przyslowiu - gdzie żywiosz, nie jebiosz. Nie ładuj się w romanse w pracy, bo facet/faceci zostaną, a ty będziesz szukac szybciutko nowej pracy. A źonaci? Same kłopoty na własne życzenie.

Gość gość
Ach ta kafe haha :D