Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moje objawy to nerwica ? kto z was ma nerwice i wie

Polecane posty

Gość gość

- często wzdęcia, ból żólądka, zgaga okropna nawet jesli zjem tylko jedną kanapkę i popije herbatą, czasami mam takie wzdęcia aż cięzko mi się oddycha...ale czy to są wzdęcia np po zupie pomidorowej ? - robienie kupy 3-4-5-6 razy na dzień lub przeciwnie, zaparcia, chce ale nie mogę - suchość w ustach - lodowate sine dłonie - nudności bez powodu - otępienie umysłowe, tj nic nie potrafie zrobic, mam nawet problemy z wysłowieniem się mysle nie wiadom oo czym, o stresie , o tym ze zawalu zaraz dostane, wylewu, ze zemdleje, ze pewnie mam raka mózgu itp - kłucie w okolicy serca, duszność np dziś poczułam 3 razy takie ukłucie nieprzyjemne w okolicy mostka, a potem z tyłu za lewą łopatką, jakby mnie prąd poraził

Gość gość
tak nerwica ,wszystkie nudności rzygi itd. leczy gastroskopia ,iluzje tego ,domysl się dlaczego

Gość gość
To mogą być też skutki problemu z jelitami, poczytaj o mikroflorze jelitowej :)

Gość gość
tak, nerwica. użre się człowiek z nią ale na nią się nie umiera

Gość gość
wątpie ma cały mój ulubiony zestaw ,jakby tylko z żołądkiem to tak ale lęk śmierci kłucia to nerwica

Gość gość
i na tym to właśnie polega ze organizm sam wywoła sraczke z nerwów i sam sprawi ze ci niedobrze

Gość gość
głóg w tabl. 2x dziennie herbata melisa z rumiankiem 2x dziennie len mielony odtłuszczony 2 łyżeczki zalej wrządkiem po ostygnieciu wypij dużo wody niegazowanej dziennie ok. 2 l magnez z potasem wit c 1000 ka raz dziennie i przejdzie

Gość gość
ja dodam odkwasić organizm ,grzybica ryj*****ie

Gość gość
dokładnie zapomniałem dodać rano na czczo pół cytryny z wodą wypić i przynajmniej raz dziennie szklanka wody z łyżeczką sody no i dieta nisko tłuszczowa oraz jak najmniej konserw,zero napoi gazowanych słodzonych itp szajsu

Gość gość
ja bym sodę zastąpiła czosnkiem i kiszonymi ogórkami,bo soda regularnie brana zatrzyma soki a wtedy może być nieciekawie jak za często :-)

Gość gość
nerwica...mam to samo, na codzien jestem spokojna np teraz ale czasami mam atak nerwicy, paniki i to samo - uczucie ucisku pulsowania w głowie, wzdęcia, odbijanie, bekanie, mdłości, hiperwentylacja i zaraz się duszę i mam tachykardię myślę tak jak ty że to zawał albo zbliżacy się wylew = nakręcam się jeszcze bardziej i nie potrafię o niczym innym myśleć, ktoś zdrowy tego nie zrozzumie, zamykasz oczy i myślisz że zaraz kopniesz w kalendarz, mi pomaga tylko pregabalina/gabapentyna, to leki na padaczkę, xanaxy itp są zbyt uzależniające i powodują że czuje się jak otępiała narkomanka