Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mateusz2097

Zdrowie, choroba? pomocy

Polecane posty

Siema, postaram się w skrócie opisać swoje "problemy" z nadzieją, że ktoś z Was mi pomoże, nakieruje mnie. A więc tak, mam 20 lat i odkąd moja pamięć sięga, źle się czuje. Co ze mną nie tak? To tak: - lekka nadwaga, w sumie nie wiem skąd, bo wydaje mi się, że aktywności fizycznej w moim życiu nie brakuje (często gram w kosza, piłkę, 3/4 razy dzienie wychodzę z psem, do tego często chodzę do sklepu + wiadomo, inne wyjścia z kolegami itp). Do tego nie jem jakoś dużo, normalnie te 4/5 posiłków. A słodyczy i innych takich to w ogóle nie jem, bo po prostu nie lubię. Ale nie to jest głównym problemem. - częsty ból brzucha - częsty ból głowy - jakaś szybka przemiana materii czy coś w tym stylu. Czego bym nie zjadł, od razu chce mi się do toalety. Wypróżniam się 3-5 razy dziennie, czasem więcej, co nie jest normalne. - łatwe przemęczanie się - częste wahania się nastroju (nie wiem czy to coś z resztą wspólnego ma) - I najgorsze, strsznie, ale to strasznie, aż nienaturalne pocenie się. Nie jest to przez nadwagę, bo odkąd moja pamięć sięga (~8/10lat) już się strasznie pociłem, jaki chudziutki chłopaczek. Strasznie, ale to strasznie. Teraz, gdy chcę wyjść z psem wracam cały mokry. Nawet gdy zmywam naczynia, dłużej niż te 10/15min, potrafię się spocić, tak samo siędząc w miejscu, przed komputerem czy telewizorem. Już nie mówiąc o tym, co się ze mną dzieje, gdy wychodzę na piłkę, kosza.. Strasznie się z tym żyje :( O ile mogę powiedzieć, że jakoś żyję.. Chciałbym przeprowadzić jakieś badania czy coś, tylko nie wiem na co, gdzie. Może ktoś wie, co to może być za "choroba"? :(