Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hej mój problem to jest to że mam

Polecane posty

Gość gość

tylko 161cm wzrostu. I mam maly wybór wśród kobiet. Tzn odkąd wyrobiłem się pod względem kariery i finansów kręci się wokół mnie więcej kobiet, ale one od razu to widać że nie są mną zainteresowane tylko chcę mnie potrakować jako korzyść. Generalnie trudno mi spotkać kobiete która szczerze była by mną zainteresowana, a nie leciała na pieniądze kariere. Ogolnie wygladam dobrze.

Gość gość
zainteresuj się takimi, które mają poniżej lub 160 oraz są w miarę normalne chociaż w dzisiejszych czasach coraz trudniej o normalną dziewczynę zyczę powodzenia

Gość gość
masz slabo

Gość gość
Sama mam 160cm i nigdy bym sie nie zwiazala z facetem tego samego wzrostu.

Gość gość
nie gadaj jak jestes zdrowy i przy kasie masz lepsza sytuacje niz 80% spoleczenstwa

Gość gość
Może spróbuj sam się zakręcić koło jakiejś nie za wysokiej kobiety i nie przyznawaj się od razu, że ci się dobrze powodzi albo poszukaj takiej co sama jest dobrze ustawiona, teraz podobno w Warszawie ma być jakiś speed dating dla dobrze zarabiających;)

Gość gość
Ale jestes prostak. Masz maly wynor wsrod kobiet :-) przeciwz to kobiety wybieraja bo szukaja dobrych genow

Gość gość
Powiem tak, autorze jest masa niskich kobiet. Przede wszystkim nie wiąż sie z kimś kto zna Twoja sytuację materialna, bo wiadome z góry, ze na kasę leci. Poznaj kogoś i nie afiszuj się od razu z pieniędzmi. Wtedy bedziesz wiedział, ze zainteresowanie jest Twoja osoba, a nie Twym portfelem. Pisze to kobieta, która zna dzisiejszy wyrachowany świat.

Gość gość
Szukaj naprawdę niziutkich dziewczyn. Co do zamożności, to zawsze tak było, że kobiety interesowały się mezczyznami potrafiącymi zgromadzic dużo zasobów, to naturalne, potraktuj to jako swój atut.

Gość gość
Bierz takie jaki ciebie chcą, kasa to jedyny twój atut, więc pingwinice, których nikt inny nie chciał sa w sam raz, kasa dla nich to podstawa, masz farta;), reszta się nie liczy;)

Gość gość
Jak jestes fajny i normalny to masz wieksze szance niz 70% gosci wyzszych od Ciebie bo sa niewychowani. Moj maz ma tez okolo 165 ja 169 i to najlepszy facet jakeigo znalam

Gość gość
ile masz lat? Tez jestem nie za wysoko 157cm. Calkiem ladna. Tworzylibysmy idealna pare, jesli jestes kulturalny i zainteresowany stworzeniem rodziny.

Gość gość
No to słabo. ..ale jest duzo niskich kobiet wiec może coś złowisz. Powodzenia

Gość gość
Co za różnica na co lecą kobiety? Zawsze lecą na jakiś walor. Są to pieniądze, status...lub zabójczy wygląd. Ty masz te dwa pierwsze wabiki, wykorzystuj to. Kobiety zawsze szukają korzyści, taka ich natura. Potem zawsze dopowiedzą sobie resztę "ja go kocham jednak". Od ciebie też zależy ile im dasz, a tylko idiota daje dużo. Stwarzaj iluzję, a i tak będziesz przyciągał kobiety.

Gość gość
Jeczysz.... :( dla mnie to normalny wzrost.... jestes na dobrej pozycji w zyciu, wielu ma gorzej

Gość gość
Faceci na wózkach mają baby i nie jakieś kaszaloty, a na wózku sięgają ci do pachy :-P

Gość gość
ja mam 155cm i mam zone wyzsza :)

Gość gość
Autorze ty się zastanów czy szukasz kobiety partnerki, miłości, czy pustaka? ;-) ...jak się zdecydujesz to będziesz miał gotową odpowiedź

Gość gość
A co to za roznica, ja laska wyczuje hajs to lipa bedzie grac.

Gość gość
gość wczoraj Autorze ty się zastanów czy szukasz kobiety partnerki, miłości, czy pustaka? oczko.gif ...jak się zdecydujesz to będziesz miał gotową odpowiedź x x to jasne ze chce partnerki, tylko co z tego ze sobie chce, jak musze byc czujny bo kobiety potrafia grac i tyle