Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
maryska78

panorama w sypialni

Polecane posty

Właśnie skończyłam remont mojej sypialni. Jest ona w kolorze błękitnym. Pewnie większość z Was pomyśli, że jest to kolor starodawny i już nie modny ale ja go po prostu uwielbiam, może dlatego, że 70 % swojego wolnego czasu spędzam nurkując ( jest to moja wielka pasja). Wracając do kwestii sypialni, tak jak napisałam większość rzeczy jest już ale niestety nadal brak mi dodatków takich jak lampy czy obrazy. Jeśli chodzi o obrazy to moja koleżanka ostatnio doradziła mi aby w postac***anoramy umieściła tam jedno ze zdjęć wykonanych przeze mnie pod wodą. Powiem szczerze, że był to strzał w 10 gdyż od tego momentu na pewno na żadną , inną opcję się nie zgodzę. Wybrałam już nawet zdjęcie z tym , że nie wiem gdzie mogę to zamówić :( Przeglądając dziś różne oferty natrafiłam na https://fotojoker.pl/cewe-fotoksiazka/formaty/xxl-panorama.html Czy wiecie jak długo się czeka jeśli się zamówić przez neta? Czy ewentualnie szybciej byłoby pójście do stacjonarnego sklepu? A poza tym co sądzicie o tego typu formach obrazów? Pozdrawiam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować