Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy koledzy kolezanki waszych dzieci ida juz do domu czy mowia wam do widzenia

Polecane posty

Gość gość

nawet gdy jestesmcie w innym pokoju czy wychodza po cichaczu

Gość gość
Jak jestem w innym pokoju i drzwi są zamknięte jak np.w kuchni to zawołała do widzenia a teraz jak więcej są na podwórku to różnie będzie czasami w idą do domu a za chwilę znów sa

Gość gość
Ja jak bylam mala to nie mówiłam nikomu dzień dobry ani do widzenia. Codziennie przychodzilam z siostra do sąsiadki i nawet nie pukałyśmy tylko za klamkę i do środka. Jak na to patrzę z perspektywy czasu to nie do pomyślenia :D

Gość gość
U mnie zawsze mówią, w międzyczasie też coś zagadaja, ale to już nastolatki. Ja jako dziecko często nie wiedziałem jak się zachować i bardzo się np. peszylam jak mi kolezanki mama mówiła cześć na moje dzień dobry, to pamiętam. Ja swoje dzieci uczę jak mają postępować, staram się modelować, tłumaczyć.

Gość gość
dziewczyna ma 11 lat i wyszla od nas ani be ani me.

Gość gość
Niektóre dzieci się wstydzą. Ja jak mam do kogos z daleka krzyknąć dzień dobry bto wole udac ze nie widzę. Dla mnie to w ogóle takie zawsze dziwne się wydawało to witanie i zegnanie.

Gość gość
Do mnie wchodzi kolega syna 14 lat i woła siemanko i wita się żółwikiem z nami. A na do widzenia wali w karczycho mnie i męża.Ot taka dzisiejsza moda. To są młodzi wyluzowani chłopcy

Gość gość
21:16 Nie ma to jak luuuuz:D

Gość gość
a co jak ta kolezanka je chipsy cokolwiek i rzuca gdzie popoadnie opakowania.?dzis znalazlam opakowanie po lodzie za lozkiem, na lozku pusta paczka czipsow a na koniec na komodzie w przeedpokojuju po mlekotubka.

Gość Host
A to znaczy że dzieci mają deficyty wychowawcze. Nic straconego,ty jako matka możesz nauczyć czystości dzieci,udzielając im lekcji,jak w szkole. Oczywiście umiejętnie tak aby córka nie odebrała tego jako atak na gościa.

Gość gość
Pisałam o 21:01; Kiedyś się zdarzyło, że koleżanka córki zostawiła balagan, ale wtedy moja szybko posprzatala, bardzo broni swoich przyjaciół. Moja córka nie zaprasza koleżanek wiele, ma kilka bliższych do ktorych chodzi i ktore u nas są często. Nie ma siemka, ale czują się swobodnie, chodzą do toalety, do pokoju drugiej córki, do salonu, czasami do kuchni idą coś zjeść.