Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aby mieć dziewczyne trzeba zarabiać minimum 8000 i mieć 190 cm i penisa 17 cm

Polecane posty

Gość gość

Inaczej nie masz szans mieć dziewczyny. Do tego to nie wszystko, jeszcze musisz być towarzyski, mieć pasje, mieć hobby, mieć cele i marzenia lubić podróże, grać na gitarze, osiągać sukcesy w sporcie, mieć świetne geny, zero nałogów, świetnie gotować. Jeśli masz 25 lat to już powinieneś mieć swoje mieszkanie a od 18 nie mieszkać już z mamą. Poczucie humoru obowiązkowe a przy tym doskonale opanowane techniki tańca. To właściwie takie minimum aby w ogóle startować do kobiety.

Gość gość
Tych cech rozumiem nie masz..to jaki Ty jesteś? ;)

Gość gość
Prawie. Zapomniałeś jeszcze dodać, że ma być przystojny i dobry w łóżku.

Gość szry
szkoda tylko ze te kobiety, ktore stawiaja tak wygorowane wymagania... nie spodziewalbym sie zeby ksiezniczka byla w stanie spelnic chocby pare najprostszych warunkow ktore taki "ideal" postawilby przed nia:D

Gość gość
Niekoniecznie:D Mój może zarabiać nieco mniej, uroda niekoniecznie amanta z pierwszych stron babskich gazet, wzrost? wystarczy 180, ale musi mieć poczucie humoru i umieć przygotować chociaż ze dwie potrawy od a do z. Zagotowanie wody na herbatę bądź kawę w to nie wliczam. Mój zaczął od jajecznicy ze szczypiorkiem. Nawet jajka się ścięły na patelni, ale posypał szczypiorkiem, razem z tymi twardymi kwiatowymi badylami. Za drugim razem udał się do swojej babci po radę, co ugotować? Wyszło już lepiej, ale chyba dlatego, że gotował z telefonem przy uchu. Mam męża, który gotuje, ja mogę sprzątać, prać, prasować, kosić trawniki, robić zakupy, czyli wszystko oprócz gotowania, którego nie cierpię. Może autorze też trafisz na taką jak ja, wody nie przypali przy gotowaniu, czajnik i owszem, może się zdarzyć. Tytułu Miss Polski pewnie nie zdobyłabym, ale nie przesądza to o tym, że brak mi urody, daru prowadzenia domu, opieki nad dzieckiem.

Gość gość
Jakby tak było jak autor pisze to może 1,5 % facetów miałoby kobietę.

Gość gość
Hm, no dziewczynę, albo dziewczynkę to tak, ale żeby mieć kobietę, to trochę inaczej to wygląda.

Gość Sylvia ta dobra
Idiotów nie sieją... Co za kretyński temat...

Gość gość
No toz kurna zarabiaj te 8 tys. jezeli nie spelniasz 2 pozotalych wymogow!

Gość gość
17cm to za dużo :P Nie musiałby mieć 190cm i być jakoś szczególnie przystojny. Nie musiałby być bogaty. Poczucie humoru i dystans do siebie, bardzo wskazane :) I najważniejsze, żeby nie myślał tylko o seksie i nie chciał zbyt często, tak góra dwa razy w tygodniu lub rzadziej :P

Gość gość
A ja potrafie przyrządzic wszystkie podstawowe dania do tego kotlety ziemniaczane (nawet u Gesleroqej nie potradili kucharze pożądnie zrobić!!), pieke ciasta robie sam ciasto 3 Bit, białą i czarną wafle , mam juz 29l. i nie mam dziewczyny wiec gotowanie mi nie pomogło