Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domka538

czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość domka538

witam. Mam takie pytanie otóż kochałam się z chłopakiem i zabezpieczalismy się tylko gumką. Nie był to aż tak długi stosunek chyba jakieś 5/6 min. Po skończeniu w prezerwatywie znajdowala się sperma czyli musiał dojść we mnie Ale nie wiem kiedy i czy dalej kontynuował stosunek ze sperma we mnie (gumce) czy już pod koniec się to stało. Gumka byla cala tylko pod koniec stosunku sie poluznila ale wtedy juz skonczylismy.okres miałam mieć prawidłowo 26 czyli dwa dni już się spóźnia. Bardzo się denerwuje ciągle myślę czy to nie ciąża bo piersi nie bolą jedynie czasem mam ból w podbrzuszu. czy moge byc w ciazy?

Gość Cleo1976
Nie sądzę.Wahania długości cyklu w granicach do 7 dni są normalne i nie świadczą o ciąży.

Gość gość
Wiedzę masz tylko ty.Jaki prezent dostałaś.

Gość netporadnia pl
Skoro miałaś mieć miesiączkę 26.08 , a piszesz dziś (23.08) ,że Ci się spóźnia 2 dni to czegoś tu nie rozumiem :)

Gość gość
Jeśli obawiasz się, że jesteś w ciąży i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić - skontaktuj się z nami. Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00. Telefon - Chat – Email ZAUFANIA tel.: 586 915 915 email: kontakt@netporadnia.pl chat: http://www.netporadnia.pl/ Porady w Netporadni są bezpłatne. Gwarantujemy pełną dyskrecję.

Gość domka538
źle napisałam.miałam mieć 21 :)