Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

objawy ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Od pol roku biore tabletki antykoncepcyjne. Przy pierwszej tabletce zle sie czułam bylo mi nie dobrze. Ale potem sie unormowalo i bylo ok. Gdy mialam przerwe 7 dni zanim dostalam okres kochalam sie z mężem i skonczyl we mnie co bardzo rzadko sie zdarza mimo brania tabletek(mamy juz dwoje dzieci) Minelo dwa tygodnie od tej nocy od trzech dni mam mdlosci mdli mnie od rana do nocy. Nie pominelam zadnej tabletki. Ale wiem ze mimo brania mozna zajsc w ciaze... Albo panikuje bo panicznie boje sie ciazy dzieci mamy w wieku 4.5. i1.5 roku. Moze od tych tabletek tak sie czuje. Dodam ze tydz temu okres mialam normalnie. Po 7 dniowej przerwie gdy wzielam tabletke zaczely sid te mdlosci od 5 rano. Trwaja juz trzy dni

Gość Cleo1976
Moim zdaniem to stres i/lub uboczne skutki pigułek.

Gość gość
Do tego przyszly bole podbrzusza i jest mi zimno az mam dreszcze. Temp mam w normie. Moze panikuje i tovsa objawy

Gość gość
Warto w takiej sytuacji przerwać na jakiś czas przyjmowanie tabletek i przekonać się, co się dzieje. U niektórych kobiet może zdarzyć się jajeczkowanie mimo przyjmowanych hormonów (szczególnie jednoskładnikowych). Ginekolog określi jednoznacznie czy to ciąża, czy skutki uboczne. Jeśli jest Pani w ciąży - przyjmowanie środków hormonalnych może mieć negatywny wpływ na rozwój dziecka. Pozdrawiam ciepło! Anna

Gość gość
Jeśli obawiasz się, że jesteś w ciąży i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić - skontaktuj się z nami. Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00. Telefon - Chat – Email ZAUFANIA tel.: 586 915 915 email: kontakt@netporadnia.pl chat: http://www.netporadnia.pl/ Porady w Netporadni są bezpłatne. Gwarantujemy pełną dyskrecję.

Gość defi
Na moje oko to ciąża. Nie bój się dostaniesz 500+ GRATULACJE!!!!!