Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Ewy i Natalki

oczekiwanie na testowanie

Polecane posty

Gość mama Ewy i Natalki

witam was dziewczyny Mam krótkie cykle obecnie jak podejrzewam jest 5 dpo Mam oczywiście nadzieje na ciąże Byłaby to moja trzecia ciąża Mam przeczucie że się udało Brzuch wzdęty, jakby wypełniony powietrzem, momentami bolący od momentu samej owu. Do tego doszły bóle jajników, zgaga. Testować powinnam we wtorek ale jestem niecierpliwa i na pewno zrobie to wcześniej Może któraś dołączy do wspólnego oczekiwania

Gość Aifoz
Hej mi się nie udało od ostatniej ciaży ( pozamaciaczna i usuniety lewy jajowód)dotrwac do testowania gdyz zawsze mam plamienia. Natomiast 2 miesiące temyu przeszłam na dietę- dukan. Teraz juz koncze i jestem w 24 dc i teraz nie wiem. Czy ten cykl jest dłuższy bo mam zreguły 27-30 dni czy dieta coś namieszała bo jeszczze nie amm plamien. Ostatni cykl miał 27 dni io tez juz był na diecie a plamienia od 23 dc. Mozemy sobie mamo Ewy i Natalki pogdybać... Jakby nie patrzec od roku ciagle sie łudze a i czkeam na termin HSG co mnie stresuje tez troche bo to jak wyrok.

Gość madziaaa88
Mama Ewy i Natalki witaj ja też się staram o trzecie dziecko, póki co okres spóznia mi się 5 dni. Wczoraj robiłam test ale wyszedł negatywny. to jest mój pierwszy cykl starań po odstawieniu tabletek i chyba przez te hormony wszystko mi się poprzestawiało. Dzisiaj też boli mnie brzuch jak na okres i od kilku dni mam takie dziwne kłucie w jajnikach i zgage. w jakim wieku masz dzieci?

Gość gość
Matko jedyna, bóle jajników zgaga? W 1szym miesiącu? Zgagę to się ma w 6 miesiącu jak dziecko jest już duże i naciska na żołądek, a nie teraz :) Coś sobie wkręcacie. Oczywiście życzę II kresek :)