Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on chce ode mnie czegoś wiecej niż tylko seksu?

Polecane posty

Gość gość

Spotykałam sie jakis czas z pewnym facetem niezobowiazująco. On chcial czegos wiecej oprocz seksu, a ja mu powiedzialam, ze wole wlasnie taki uklad poki co ( bo sie sparzylam w porzedni zwiazku, ale seksu mi brakowalo i jakiejs bliskosci). Trwało to jakis czas, az on ze mna zerwał. Powiedzial, ze poznał kogoś innego. Jakiś czas pozniej odzywałam sie do niego to powiedzial tylko, ze z ta dziewczyna sie spotyka, ale sa pewne przeszkody i nie wie jak sie z nia ulozy. Teraz byli razem gdzies na wyjezdzie, pisalam do niego, ze sie stesknilam i zapytalam czy jest tam z nią. A on odpisal, ze tak jest tam z nią, ze narazie postanowil, ze beda sie spotykac po kolezensku, ale zobaczy jeszcze jak sie to rozwinie wiec da mi znac jak bedzie wiedzial. Myslicie, ze cos do mnie czuje skoro tak pisze?

Gość gość
Z grzeczności Ci odpisuje. Oni chcą sobie życie ułożyć to im nie przeszkadzaj nie pisz i odpuść ;)

Gość gość
Tak czuję jak będzie chciał się pobzykac nie zobowiazujaco to sie odezwie :P

Gość gość
to dlaczego w takim razie napisal, ze sie spotykaja narazie po kolezensku? Możliwe w ogole zeby pojechali razem w gory po kolezensku?

Gość gość
Bo to jego bardzo bliska koleżanka, a ty taka zapasowa koleżanka :D

Gość gość
nie musisz byc zlosliwa

Gość gość
Druga dziewczyna powiedziała mu, że chce się tylko przyjaźnić?! Ma farta koleś. Może podejrzała smsy od ciebie w których pisałaś o tym, że tęsknisz i się wycofała. Powinnaś się zdecydować bo go tylko w lata wpędzisz potem w pupę kopniesz i będzie pod sklepem stary kawaler o złotówki żebrał

Gość gość
Dobrze jest mieć darmowy zapasowy materac haha laska w sam raz na raz z braku laku dobre i to..

Gość gość
Jesli chcesz być " zapasem " to bądź albo pozwól jemu ułożyć sobie zycie z kimś innym. Twój wybór i musisz podjąć decyzję

Gość gość
kobiety same nie wiedza czego chcą.

Gość gość
Nie, to on jej powiedzial, ze narazie chce z nia tylko przyjazni, ale zobaczy jak to sie rozwinie

Gość gość
A skąd wiesz, że naprawdę tak jej powiedział? Bo on tak twierdzi? Masz 15 lat? :-) Gada Ci głupoty, bp wie że jesteś naiwniarą. A nie powie Ci wprost, że jest z tamtą w związku, bo trzyma Cie jako koło zapasowe. Nie wyjdzie z tamtą, pobzyka Ciebie bo dasz a potem jak znowu pozna kogoś na poważnie, to Cię odsunie. Jesteś tylko od rozkładania nóg.

Gość gość
Zapas to zapas. Pytanie czy chcesz być zapasem??? Jeżeli tak to czekaj na niego całe życie :P

Gość gość
Gdyby na Tobie mu zależało, nie spotykał by się z tamtą wcale, z Tobą by jeździł. Ciebie trzyma, jak by z tamtą się nie udało, to będziesz Ty, ale tylko do czasu, aż pozna inną. Znajdź sobie kogoś, kto Cię potraktuje poważnie i nie wierz naiwnie jego słowom, to tylko słowa

Gość gość
A ty co chcesz?Moim zdaniem on chce zebys sie okreslila a kolezanka to sciema,chcesz z nim byc to mu to powiedz !inaczej go stracisz

Gość gość
Sama sobie kobieto odpowiedzialas 'On chcial czegos wiecej oprocz seksu' Chcial byc z toba a ty go olalas!Jesli Ci zalezy to pogadaj z nim,jestem pewna ze na to czeka.