Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak byście zareagowały w takiej sytuacji proszę wejdzcie

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu zauważyłam że teściowa chodzi na po mieszkaniu pod naszą nieobecność. Jako że strasznie mnie interesowało co też ja tak interesuje zalaczylam nagrywanie w telefonie i pojechałam po syna do przedszkola......I cóż przyszła zrobiła rewizję w lodówce i poszła. W zeszly czwartek jechałam z młodym do lekarza a mieli przywieźć lodówkę wiec zostawiłam mężowi 2000tys .Siedzę u lekarza a mąż dzwoni i drze się do mnie ze zostawiłam mu za mało kasy i ze pewno się pomyliłam. Dziś znów miałam wyjazd specjalnie przeliczylam kasę i zostawiłam włączona kamerkę. .....i mam teściowa przyszła i zabrała 20 0 zl

Gość gość
Póki co mężowi nic nie mówiła ale teraz gdy chodzi o kasę tego nie popuszcze.Doradzcie jaka obrać taktyke

Gość gość
Jeśli masz dowód w postaci nagrania to sprawa jasna .Najpierw pogadaj z mężem a później podejmiecie decyzję co dalej.

Gość gość
Jak to jaką taktykę ? Pokazać mężowi nagrania i dążyć do wyprowadzki. Ile jeszcze trzeba wam tłuc do głów że sie nie mieszka z teściami

Gość gość
18:34 popieram w 100% jeśli nie ma takich możliwości zamykać do siebie innej rady nie ma.A z teściowa odbyłabym poważna rozmowę bo nawet jeśli jest u siebie to gości się nie okrada.