Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety ktore nie maja dzieci sa bardziej chorowite i krocej zyja.ciaza chroni !

Polecane posty

Gość gość

Lekarz ginekolog mi dziś powiedział,ze szkoda ze nie chce mieć dzieci bo juz mam 35 lat i będę coraz bardziej chorować bo ciąża zabezpiecza przed chorobami i dłużej się żyje. Wkurzyl mnie strasznie. Czy mial racje?

Gość gość
Na dwoj***abka wrozyla, przed niektorymi rzeczami ciaza zabezpiecza, a niektore wywoluje.

Gość gość
No zwłaszcza, gdy wypadnie Ci połowa zębów, kości zaczną przypominać wyglądem sito a brzuch rzeszoto po spapranych cesarkach. Faktycznie samo zdrowie. Dziecko wymyśl inne prowo.

Gość gość
Ojej a to wszyscy muszą długo żyć? Ci z dziećmi żyją krócej...

Gość gość
Moja babcia urodziła czterech synów, wszystkich wykarmiła piersią, zmarła w wieku 59 lat na raka piersi po 4 latach walki z choroba:-( Nie przejmuj się tym, co nam pisane to nas spotka.

Gość gość
Głupie babsztyle co pisza o tych zębach które niby wypadają Nie zwalajcie na ciaze tego ze nie myjecie i nie dbacie o zeby Co za kretynki Zeby w ciazy sie psuja tylko niedbalusom co nie myja i nie kontroluja ich

Gość gość
Ja podczas każdej ciąży chorowałam po drugiej choroba pozostala

Gość gość
Chorowalas kręty ko bo nie dbalas o siebie

Gość gość
ale napieprzył ci lekarz głupot, to własnie każda ciąża niszczy zdrowie, nie mówiąc już o wychowywaniu dzieci, gdzie jest zapieprz do usranej śmierci

Gość gość
cha cha, co za debil, trzeba było powiedziec, ze moze sie zdecydujesz zajsc, a dziecko potem niech on zabierze