Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam problem z okresem spóźnia mi się on drugi miesiąc z rzędu.. Kocham się ze swoim chłopakiem w teoretycznie dni niepłodne z prezerwatywa. Wcześniej okres miałam ok co 25 dni w zeszłym miesiącu był po 34 był intensywny i trwał 9 dni w tym miesiacu mija 34 i nadal nie ma.. Czy mogę być w ciazy mino tego że wydaje mi się że wszystko było w porządku i nic się nie stało?

Gość gość
Czizas a nie wolisz zrobić test? Będziesz wiedziała odrazu, czy jesteś w ciazy. Anomalie z cyklem się zdarzają. Cześć kobiet kupuje wtedy testy by wiedziec czy przyczyną jest ciąża.

Gość gość
Pytanie jak u 10 latki.

Gość gość
Często się zdarza z wielu powodów przemęczenie, stres nawet w żywności jest syf. Dziewczyny które pracują w Holandii przy pomidorach nie mają nawet pół roku. Więc różne są powody. A gdy pójdziesz do ginekologa i traktujesz poważnie chłopaka dobrze jest go zabrać ze sobą. Ja zawsze przy całym badaniu nawet cipki mam i wspierał porody mamy prawo do obecności osoby bliskiej nawet w szpitalu podczas badań i zabiegu decyduje zawsze pacjent a ginekolog który wyprasza osobę bliską narusza prawo i jest zboczencem jak ten....Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek - poranny.pl www.poranny.pl › Magazyn

Gość gość
Chcesz porozmawiać? Telefon Zaufania (58) 6 915 915 i netporadnia.pl Godziny kontaktu: od 18.00 do 23.00 Oferujemy bezpieczną przestrzeń rozmowy. Jesteśmy po to by towarzyszyć i wspierać Cię w poszukiwaniu rozwiązań. Jeśli się z nami skontaktujesz, uzyskasz wsparcie emocjonalne. Wyznajemy zasadę, że „droga do mądrej decyzji prowadzi przez wiele pytań”. Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję. Zapraszamy.

Gość gość
Swędzi Cie drągal ? Znowu leżysz sam a kołdra unosi się jak latający dywan. Chciałbys mieć taki orgazm jak nigdy w życiu, zajrzyj na http://e-masturbacja.pl