Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A jednak nic z tego ...

Polecane posty

Gość gość

Zrobilam dzis test ciazowy ( 10 dpo ) i wyszedl negatywny. Jest mi strasznie przykro :-(

Gość gość
Glowa do gory, ja tez sie staram z mezem. Po nieudanym cyklu zaczynam na nowo. Trzeba wrzucic na luz. Trzymam kciuki :)

Gość gość
ja też nie zaszłam, 5 lat staran i nic z tego po raz kolejny:(

Gość gość
Kogo to obchodzi.Zaadoptuj se jak bezplodna jesteś

Gość gość
Zarlyscie antykoncepcyjne od 16roku życia to się teraz dziwicie?

Gość gość
15:42 Bo nie umiesz mieć dzieci.5 lat??? I tego nie wiesz. A U doktora pewnie też nie byłaś Jak pójdziesz to ci Powie ze nie możesz mieć dzidci

Gość gość
Coś pewnie jest z tymi tabletkami. Wokół wszędzie problemy z zajściem. .. najpierw tabletki od 16 roku życia a potem po 3 0 starania o pierwsze dziecko i kłopoty. Ja nigdy się nie faszerowałam niczym. Obie ciąże w 1 cyklu starań :) tylko naturalne metody :) powodzenia

Gość gość
to cię zaskoczę, ale badałam się i jest wszystko ok, z mężem także. Mało tego jesteśmy zdrowi pod każdym względem. Badaliśmy się i w Polsce i za granicą, wszędzie to samo, a na pytanie dlaczego nie zachodzę w ciążę słyszę nie wiem albo trzeba jeszcze sobie dać czas. Tylko ile? Cykle mam jak w zegarku, nawet głupie przeziębienie mi nie przesuwa miesiączki.

Gość gość
Bóg widzi jak ludzie s*********i świat i jacy są puści i pazerni,dlatego już ogranicza rozmnażanie

Gość gość
Aha i jeszcze jedno: nie brałam tabletek antykoncepcyjnych nigdy. Zawsze zabezpieczałam się prezerwatywami.

Gość gość
13:51 jaką ty musisz być idiotka,słyszysz się??? Jesteśmy zdrowi ale nie umiem przez 5 lat zajść :D:D:D Boki zrywać Normalnie człowiek raz się zapomni zabezpieczyć i wpada,a ty piszesz o pieprzeniu przez 5 lat i gowno :D:D idiotka!

Gość gość
13:55 Masz rację tak jest,uśmiałam sie

Gość Cleo1976
A znasz dobrze swój cykl? Może kup tester owulacyjny i celujcie w dni płodne?

Gość gość
Też uważam że są bezplodni,bo takie rzeczy nie istnieją w życiu :/

Gość gość
Pewnie nie produkujesz jajeczek ,ile masz lat autorko?

Gość gość
13:55 trochę wrednie ale prawda.

Gość gość
nie będę z taką wulgarną chamówą dyskutować, ale wiem, że wśród takiej patoli raz się zapomni i wpada to dość częste, że patologia się mnoży jak króliki:O Niestety czasem ludzie mimo tego, ze są zdrowi mają problemy z zajściem w ciążę.

Gość Cleo1976
Ja mam zaburzenia hormonalne i bardzo nieregularne cykle, ale kontrolując owulację zachodziłam w ciążę po kilku cyklach starań.Po 2 latach bezskutecznego starania się (w przypadku par starszych, po 35 roku życia-po roku)-NALEŻY się zgłosić do lekarza.

Gość Cleo1976
Niezależnie od tego.Test ciążowy z moczu należy wykonać dopiero 14 dni po domniemanym zapłodnieniu.Wcześniej może być fałszywie negatywny.

Gość gość
Cleo ja mam akurat 30 lat, a staram się od 25 roku (nie jestem jednak autorką tematu), ale na początku to wiadomo, że były to takie spontaniczne starania czyli co ma być to będzie i tak przez dwa lata uprawialiśmy seks różnie, dużo podrózowaliśmy więc nie zwracałam uwagi na dni płodne. Cylk monitoruję dokładnie od 3 lat i celuję w dni płodne a jednak nic z tego. Byłam u lekarza i to nie jednego, miałam badania. Mąż tak samo. Podobno wszystko jest ok, jestem młoda i muszę sobie dać na wstrzymanie - to często słyszę. Nie wiem, ja już w sumie to odpuszczam po tym cyklu. Nie mam już siły.

Gość Edziaaaaaaaa
Autorko, wiesiołka spróbuj ;) Mojej znajomej pomógł :)

Gość gość
autorko, pewnie mnie przeczytasz i olejesz ale co tam, sprawdz sobie w internecie co to jest maca, wpisz w gugle maca suplement diety,dziala od wiekow a jak nie pomoze to przynajmniej bedziecie sie kochac czesciej niz zwykle ;) do stosowania dla obu partnerow i kupione koniecznie w sklepie ze zdrowa zywnoscia.

Gość gość
dla obu patnerow ale napisalam :O oczywiscie mialam na mysli was obojga ;)

Gość gość
A ta dalej swoje jesteśmy zdrowi :-D :-D a osoby, które zachodzące razu to patologia wg tej idiotki :-) właśnie dlatego że masz takie podejście do ludzi nie nadajesz się na matkę,bo jaki przykład byś dała dziecku?

Gość gość
nie kłóćcie sie ...maca jest dla osob zdrowych.

Gość gość
na pewno nie taki jak ty czyli nie wyzywałabym na wstępie kogoś od idiotek:O

Gość gość
14:18 no sorry ale mam ją komplmentowac po tym co napisała? Nie ma mowy. Nazywam rzeczy po imieniu :-)

Gość gość
witam autorko. Powiedz mi,robiłas badanie na wrogosc sluzu?

Gość gośćta od maki
dziewczyny,wezcie dobry suplement i przestancie sie starac,po kilku dniach stosowania specyfiku bedziecie sie kochac caly czas ;) maca bardzo wspomaga płodność i znana jest od wiekow,swietnie tez sprawdza sie u facetow w srednim wieku na potencje.wiecie na pewno,ze notuje sie juz wiele przypadkow,ze kobiety zachodzily w ciaze dopiero jak odpuscily i zaczely sie kochac a nie myslec o zapladnianiu.