Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Staramy się o dziecko 2 lata

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Słuchajcie od 3 dni pobolewał mnie brzuch (ciągnięcie), wczoraj na wieczór poczułam ukłucie i koniec z ciągnięciem. Trochę się niepokoje, ponieważ nastawiłam się że może już coś udało się :( i juz troche mnie pobolewają piersi a do okresu jeszcze ponad tydzień, więc chyba nici z ciąży :( jakie wy macie doświadczenia kochane? Co wam pomogło. Ja od tego cyklu kupiłam żel conectiv plus i tabletki ovarin. Pozatym jestem stymulowana i czeka mnie za niedługo badanie drożności jajników... boję się :( tak bardzo bym chciała żeby nam się wreszcie udało:( bo ja juz zbliżam się do 30....a mój mąż 4 lata starszy ehhh!! nigdy nie myślałam że tak dlugo będe się starać o dzidzie!!!!:((((

Gość gość
drożność jajowodów-poprawiam się

Gość Cleo1976
Jeśli jesteś leczona, dwa lata to jeszcze nie tragedia.Będzie dobrze.Ciągnięcia i pobolewania są częstym objawem zagnieżdżania się zarodka.

Gość gość
Mi jak zarodek się zagnieżdzał też miałam takie objawy wystąpił wprawdzie jakoś dzień czy dwa po spodziewanym dniu w którym miał wystąpić okres ale ja miałam późno owulacje być może ty miałaś wcześnie i jesteś w ciąży Tylko że test może jeszcze nie wyjść lub kreska może być bardzo blada u mnie tydzień po spodziewanym okresie była bardzo blada