Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocyk minky

Polecane posty

Gość gość
Polecam posiadam taki zestaw dla syna i dla córki też zamowilam cena jest ok wypełnienie też dobre na zimę idealne

Gość gość
Za ta cene to raczej nie jest oryginalny minky, poczytaj troche o tym bo ja juz nie pamietam, ale w koncu zamawialam taki za 120zl w zeszlym roku, bo zalezalo mi na prawdziwym minky. Ale ogolnie to pewnie sie sprawdzi, po prostu te z oryginalnej tkaniny sa lepsze jakosciowo, ale przeciez ten tez grzeje, nie ma co przesadzac tak patrzac z perspektywy czasu.

Gość gość
Ja kupowałam komplet do wózka z jednej strony minky, firma bodajże Miko. Używam go teraz, na zimę kupię coś cieplejszego.

Gość gość
A co to znaczy minky oryginalne czy nieoryginalne? To nie jest po prostu polar w tłoczone wzory?

Gość gość
Bardzo dużo zamówień składam na minky u www.fabrykamalychcudow.pl, który mają dostępny w świetnej cenie i super jakości. Kupuję u nich materiały na kocyki, pledy i pluszowe zabawki dla maluchów. Tkaniny mocne, świetnej jakości w atrakcyjnych cenach.

Gość gość
Jak już ktoś tu wspomniał, świetnej jakości materiały oferuje firma www.fabrykamalychcudow.pl. Kupuję u nich materiały na kocyki, pledy i pluszowe zabawki dla maluchów. Tkaniny mocne, świetnej jakości w atrakcyjnych cenach. Bardzo szybka realizacja zamówień.