Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Statystyki

Tylko do kobiet, które paliły w ciąży

Polecane posty

Gość gość
1.ok. 10 2.40 tydz. 3. 9 4.3200 5. alergia, częste zapalenia oskrzeli Paliłam do ok. 8 tyg. i niestety alkohol też, dopiero wówczas dowiedziałam, że jestem w ciąży, w pierwszym miesiącu miałam okres normalnie, może trochę mniej obfity i krótszy, w drugim miesiącu ciąży dopiero okres nie przyszedł, ale też test zrobiłam po ok. 2 tyg, gdyż miałam nieregularne miesiączki i tydzień przesunięcia to była norma. Jak się dowiedziałam, przestałam palić, nie wróciłam do papierosów po urodzeniu i nie palę dalej już 10 lat. Ale czasu nie cofnę.

Gość gość
1.8-15sztuk dziennie 2.40tc 3.10\10 4.3300g 5.żadnych chorób wrodzonych (po 3roku 2xzapalenie oskrzeli i 2xzapalenie ucha) Miałam 19,5l. jak rodziłam i głupia byłam :-\

Gość gość
1.11-15 2.40 3.9 4.3900 5. Choroby wieku dziecięcego.

Gość gość
Coś się boją przyznać. Pewnie wcale nie jest tak różowo.

Gość gość
Moja matka ze mna i z moim bratem palila duzo. Ja: Po terminie 3000g 25 lat Niedoczynnosc tarczycy Problemy z nadcisnieniem PCO Problemy z nerkami od najmlodszych lat Co pol roku w wieku dzieciecym chorowalam na angine Alergie Brat: 27lat Przy urodzeniu niedotlenienie Po terminie 2900g Problemy z nadcisnieniem Diagnozowano u niego ADHD. Alergie Nie wiem czy te rzeczy zwiazane sa z paleniem matki w ciazy ale przypuszczam, ze przyczynily sie.

Gość gość
1. 7 2. 41 sn 3. 3500 kg 4. 10/10 5. do tej pory brak... (4 mc) Ciąża książkowa, dziecko od początku określane przez lekarzy jako super zdrowe... Jedyne komplikacje w ciąży - mdłości, bóle mięśni, osłabienie i złe samopoczucie - pojawily się zaraz po tym jak się dowiedziałam i próbowałam rzucać palenie... Dziecko jest zdrowsze niż każde jedno dookoła mnie, żywotne, mało płacze, nie ma kolek... Jedyny poważny minus palenia to to że wszyscy udzielają "dobrych rad" i wiesz, że jeśli cokolwiek się stanie (bo u większości niepalących koleżanek przecież pojawiły się jakieś komplikacje to ii u mnie powinny) - to na pewno ludzie powiedzą że to przez palenie.

Gość gość
1. Dwie paczki 2. 39 3. 9 4. 3600 5. Miał przerost trzeciego migdałka

Gość gość
1.20 2.42 3.9 4.4000 5. Brak większych problemów

Gość gość
Bardzo proszę o wypowiedzi kobiet do których skierowany jest ten wątek. Proszę sobie darować komentarze.

Gość gość
Moja szwagierka Ponad paczkę najmocniejszych Syn urodzony w 36tc Wazyl 1.800 Mnóstwo chorób, ciągle wizyty w szpitalu. Teraz ma 21 lat. Jest dziwny, cichy, wyvofany, jakby lekko niedorozwiniety