Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwona11410

Dermatolog Częstochowa

Polecane posty

Gość Iwona11410

Hej forumowicze. Poszukuję dla mojej nastoletniej córki dermatologa, najlepiej w Częstochowie. Możecie kogoś polecić?

Gość Dioaana
Zajrzyj sobie na medyk-centrum.pl mają świetnych specjalistów. Atmosfera przyjemna, lekarze mili, potrafią wysłuchać i pomóc.

Gość Martakosa
Co prawda to prawda, Medyk-Centrum ma świetnych dermatologów, bardzo mi pomogli jak walczyłam z trądzikiem :) i co ważne nie czeka się długo na wizytę.

Gość laura5
Ja w zeszłym roku chodziłam do pani Marty Filo-Rogulskiej też z Medyk-Centrum, koleżanka mi poleciła. Dobrze dopasowała leki pod moją cerę, efekty szybkie i przede wszystkim widoczne ;)

Gość Esterlka
W http://medyk-centrum.pl/ jest znakomity dermatolog. Nie czeka się długo na wizytę, a Pani dermatolog bardzo mi pomogła w walce z trądzikiem i nie tylko :)

Gość gość
Również medyk Centrum polecam, pani dermatolog pomogła pozbyć mi się brzydkiego trądziku różowatego.

Gość ewelinkamra
Trądzik różowaty to masakra, też chodziłam do medyk centrum to Pani dermatolog z tym i bardzo mi pomogła. Siostra miała problem z młodzieńczym trądzikiem to też jej tam bardzo pomogli. Dobrzy specjaliści tam sa, potrafią wskazać odpowiednie leki i sposob leczenia