Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

potrafie rozpoznac kobiete ktora potrafi kochac od zimnej suki

Polecane posty

Gość gość

nabylem dar rozpoznawania cieplej uczuciowej kobiety ktora potrafi kochac od tej co potrafi udawac taka a w rzeczywistosci nie jest zdolna kochac i dawac cieplo i milosc

Gość gość
to dobrze

Gość gość
do tej pory idealnie rozpoznawałes:P i pewnie dalej tak samo potrafisz:P

Gość gość
gratuluje

Gość gość szaarriikkk
kochaj mnie...hehe

Gość gość
moze byc ladna atrakcyjna udawac mila dobra a wsrodku zimna wredna suka na pierwszej rozmowie juz widze co kryje sie w srodku wczessniej nie umialem tego rozpoznawac teraz spotkalem tez ladna atrakcyjna mila dobra i w srodku to samo jest taka cecha co zdradza jej prawdziwy charakter ale nie zdradze jej wam

Gość gość
Eeeee....ja tam zawsze jazda wykorzystuje więc to zawsze ja jestem ten zły.

natomiast nie zawsze chce tę umiejętność ujawnić x tiaaa, wszystko od kaprysu zależy po prostu :classic_cool:

Gość gość
Rzeczywistość nie jest taka słodka, bardzo mało ludzi umie kochać i wcale nie są to przypadki zaburzeń psychicznych.

Styl pisania potrafi być bardzo mylący dlatego nie lubię identyfikować ludzi wedle tego kryterium :P autor się zmył, nie podzieli się tajnikami wiedzy :classic_cool:

Odniosłam wrażenie że gość z 8:59 to autor :classic_cool: ehh, trudno ogarnąć tych wszystkich gości :(

Gość gość
Eee, nie wierze Ci autorze ;) Generalnie mężczyźni są kiepscy w rozpoznawaniu intencji kobiet, a im zaczynają wiecej analizować, tym bardziej się mylą :P Najbardziej mnie śmieszy, jak faceci próbują dopatrywać się zainteresowania seksualnego u kobiety :D Widzą to czego nie ma, sygnały zwykłej sympatii interpretują jako zainteresowanie, no usmiac się można :D

Gość gość
No pewnie :D dziad szuka głupiej która go będzie utrzymywać bo wtedy będzie kochająca :D

Gość gość
nie jest taki szczegół ktory jak sie dobrze przyjrzysz to nie zauwazysz ale normalny zjadacz chleba tego nie zauważy dlatego zimne wredne suki choćby nie wiem co robiły nie ukryją sie przede mną w ciągu minuty powiem im prawde mało tego boją się mnie nieświadome zauważyłem to po prostu umiem z takimi sukami rozmawiać

nie ukryją sie przede mną w ciągu minuty powiem im prawde mało tego boją się mnie nieświadome zauważyłem to po prostu umiem z takimi sukami rozmawiać x hahahah a wirtualnie też potrafisz ? :classic_cool:

mhm, czyli te zimne suki zdradza coś w mimice ? a może kolor ubrania ? koperkowy róż byłby podejrzany ? zdradź tę wiedzę, mężczyzn tutaj siedzących ona zapewne zainteresuje :classic_cool:

Gość gość
to po choooy ten temat skoro nie chcesz zdradzić tej metody?

Gość gość
mniej wiesz lepiej śpisz dla dobra twojego nie zdradze tajemnicy to jest bardzo niebezpieczne mozesz dowiedziec sie o bliskiej osobie coś co cie z nóg powali wiec lepiej nie wnikać w temat .Wniosek jest następujący kochać potarfi bardzo mało kobiet na 50 moze 3 albo 4 i idziemy w tym kierunku

ja lubię wiedzieć autorze więc dajesz recepturę albo sprdlj ...no chyba że chcesz jakoś inaczej provo rozwinąć, jak na razie lipa :classic_cool:

zeza robią te co kochać potrafią ? czy może po pachami się golą w sposób taki żeby serduszko zostawić ? :classic_cool:

Gość gość
nie powiem ci dla pocieszenia powiem ci ze tak jest ze wszystkim na 10 warsztatów samochodowych 1 jest dobry reszta odwala robote, na 100 malarzy 5 jest dobrych reszta bez rewelacji, na 100 nauczycieli 2 uczy dobrze reszta ma w duuu... , itd

Gość gość
skromna_ja rozpisała się, a tu zonk.