Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janeekwrwxx

Czy można zajść przez sex analny? pomocy

Polecane posty

Gość janeekwrwxx

Witam, prosze o pomoc Wraz ze swoja dziewczyna mamy po 16 lat, wczesniej uprawialismy seks dopochwowy tylko raz, wczoraj poszlismy do przymierzalni w sklepie w galerii i jakos tak wyszlo ze sprobowalismy seksu analnego bez prezerwatywy gdyz zapomnialem jej tamtego dnia (wiem ze to maksymalnie niehigienicznie i glupie ale tak wyszlo zaluje tego nie musicie mi o tym pisac), skonczylem w jej odbycie, wyjalem penisa i wytarlem, potem powiedzialem zdanie przez ktore nabawilismy sie troche strachu -,, To była pupa tak?'' Dziewczyna sie przestraszyla ale pozwolila mi sprawdzic i byl to faktycznie o***t, jednak byla nadal wystraszona, nawet sie nie wytarla tylko szybko zaczela ubierac ( stringi i obcisłe legginsy) potem poszlismy do toalety gdzie moja dziewczyna sie wytarla troche, caly czas o tym rozmawialismy ze strachem poniewaz balismy ,,a co jesli'', przy powrocie do domu autobusem sprawdzalismy na forum czy jest to mozliwe itp,wrocilsmy po drodze dziewczyna jeszcze wlozyla sobie chusteczke do pupy, gdy przyszla dwa razy wziela prysznic i dokladnie wymyla wszystko mocnym strumieniem, czytalem ze ciaza jest mozliwa gdy sperma doplynie do pochwy, czy jest to bardzo prawdopodobne, jak duza jest na to szansa o ile w ogole jest, bardzo prosze o jakies wypowiedzi na ten temat bo wraz z dziewczyna w ogole nie mozemy przestac o tym myslec, bardzo ja kocham wiem ze glupio postapilem ale tego juz nie zmienie, w jakich sytuacjach jest to w ogole mozliwe? PROSZE O POMOC, WRAZ Z DZIEWCZYNA PEKAMY ZE STRACHU

Gość gość
Prowo prawika pasywnego pedala z kafe 0/10 , spusciles sie juz zboku?

Gość gość
chcialbym zeby to bylo prowo

Gość janekwrwxx
ale przysiegam na wszystko ze to prawda, przeciez to nic dziwnego byly juz takie tematy PROSZE O POMOC NAPRAWDE

Gość gość
Raczej mało prawdopodobne żeby zaszła w ten sposób.

Gość gość
Wybierajcie imię, gratulejszyn :)

Gość janekwrwxx
ej no ale bez zartow prosze o powazne odpowiedzi, postaw sie w mojej sytuacji

Gość gość
da sie zajsc przez ten anal? PROSZE O ODPOWIEDZI to dla mnie naprawde ważne

Gość gość
Powiem Ci na jakiej podstawie uznaje to za słabe provo. 1. Druga penetracja w życiu i anal? Don't thik do. 2. Gdybys wszedł w nią analnie, ona by o tym wiedziała. Nawet gdybyś Twoja dziewczyna bylaby wiekową rudy, wiedziałby, że speneterowalaes jej o***t. Ale odpowiem Ci na pytanie i tak. Zatem. Nie. Nie jest możliwe zajście w ciążę podczas wymyslonego seksu analnego.

Gość gość
Chłopie masz 16 lat, dziewczyna też. Co robiliscie na biologii??

Gość janekwrwxx
haha to ciekawe bo wszystko co napisalem to prawda, no jakos tak wyszlo, nie mam ci tego jak udowodnic, ale to jest prawda przysiegam

Gość janekwrwxx
w jakim sensie co robilismy, ludzie piszcie normalnie, wiem ze w odbycie nie ma mozliwosci zaplodnienia ale czy jest jakas mozliwosc zeby plemniki przeszly do pochwy

Gość gość
Urodzi się murzynek. :-)

Gość janekwrwxx
ehh widze ze tu nie moge liczyc na pomoc, rozumiem ze to moze byc zabawne ale bez przesady chcialbym uslyszec chociaz dwie powazne odpowiedzi

Gość gość
Jest szansa nikla ale jest.

Gość gość
Każdy stosunek (bez zabezpieczenia) zakończony wytryskiem niesie ryzyko zapłodnienia, w mniejszym lub większym stopniu.

Gość janekwrwxx
Rozumiem ale jest to duża szansa czy raczej musiałbym strasznym pechowcem?

Gość gość
Dzieci kochane uczcie się i bzykajcie mądrze. Raz się udało a drugim razem będzie płacz.

Gość gość
Raczej musiałbyś być pechowcem. I anal bez gumy chłooopie....

Gość janekwrwxx
Rozumiem ze zrobiłem glupote ale po co pisać takie komentarze, pytam jak człowiek człowieka bo się boję

Gość gość
Moim zdaniem nie masz sie czego bac. A Twoja dziewczyna w ktorym dniu cyklu byla? Tzn czy miala dni plodne?

Gość janekwrwxx
Miala

Gość gość
Ale rozumiesz i już tak nie zrobisz czy rozumiesz ale w/y/j/e/b/a/n/e masz na to. Dla pewności poczekajcie tydzień i zróbcie test i już

Gość janekwrwxx
Rozumiem, nigdy się tak nie bałem naprawdę to była największa głupota w moim życiu niczego tak nie żałuję

Gość gość
Janek ty się bój,że ci teraz kootas odpadnie. Wiesz ile jest bakterii w doopie. Pewnie trochę kupy popuscila,a to w styczności z członkiem powoduje poważne choroby weneryczne. Człowieku,chcesz być kaleka?! Bez gumy anal?? No way....

Gość janekwrwxx
Tego też się boje, ale na pewno nie tak jak tej ciąży może się ktoś jeszcze wypowiedzieć czy były sytuację że ciąża od anal?

Gość gość
Polać mu, dobrze gada

Gość gość
Chłopaku nie panikuj... wszystko będzie dobrze, tylko nie seksuj się bez gumek

Gość gość
Dzięki. Ludzie ciąża ciążą,dzieciaka jakoś odchowaja ale jak ma być chłopak młody chory i się męczyć,a może już w życiu nie zamoczyc... to jest dopiero tragedia.

Gość gość
Hahaha co racja to racja