Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janeekwrwxx

Czy można zajść przez sex analny? pomocy

Polecane posty

Gość gość
Janek chyba padł...

Gość janekwrwxx
Choroba choroba jak zjebałem to mi się nalezy, ale ciąża to już nie tylko mój problem więc pytam o to ostatni raz, czy co do ciąży mogę się czuć choć trochę bezpieczny

Gość gość
Dla pewności niech dziewczyna po tygodniu zrobi test. Ale jak dla mnie czuj się bezpieczny

Gość gość
Janek. Obecnie nawet facet moze zajsc w ciaze od seksu analnego. Wszystko zalezy od sily twoich plemnikow. Sprobuj z kolega to zobaczysz

Gość gość
A dlaczego po tygodniu? Matko trsty sie robi w dzien spodziewanej @ sa niby takie co moga wykryc ciaze troche wczesniej ale ok 4dni przed@. Nie przejmuj sie chory nie bedziesz glupoty Ci jakies gadaja. W ciaze tez raczej Twoja dziewczyna nie zajdzie bo to naprawde by byl ten 0,0001 proc. Spokojnie nie denerwuj sie. Tylko nastepnym razem sie zabezpieczajcie. Tez kiedy bylam w Twoim wieku i najlepsza antykoncepcja dla was to tabletki ;)

Gość janekwrwxx
Gdybym był na waszym miejscu pewnie też bym z tego zartowal, ale naprawdę nie obrazilbym się od powaznych odpowiedzj

Gość gość
Będzie git Janek. Tylko dbaj o niego, pomyśl ile jeszcze panienek przed Tobą. Z fartem, narazie

Gość gość
Janku a lubisz zloty deszcz?

Gość gość
Choroby weneryczne to według Ciebie koleżanko głupoty? A skąd pewność co do przebiegu dziewczyny? W tych czasach niczego nie można być pewnym, a może przed nim kogoś miała...zastanów się chwilę

Gość janekwrwxx
Dzięki wszystkim, trochę pewniej się czuje, co do choroby to choruje na idiotyzm als może czas mnie wyleczy

Gość gość
Może być tylko lepiej, tylko uważajcie, trochę szkoda młodości na chowanie niemowlaka. Wszystko jest dla ludzi tylko z głową

Nie ma takiej możliwości. Nawet jak sperma wypłynie z tyłka po kilku minutach brudząc wargi , plemniki nie dostaną się do macicy z bielizny. Nic się nie przejmuj i nie czytaj głupot . Absolutnie nic się nie stanie. :-)

Gość gość
Mozna, jest w historii medycznej udokumentowany przypadek ciazy przez seks analny. Chcecie to moge podeslac link.

Gość gość
Tak to jest jak dzieciaki uprawiają seks jeszcze szkoły nie skończywszy, a potem głupie pytania w necie zadają