Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czasem wydaje mi się, ze on coś do mnie czuje, a czasem ze mnie olewa

Polecane posty

Gość gość

I tak przez 3 lata :( to ma jakis sens? W dodatku nie mozemy byc razem. Tzn. moglibysmy,ale wymagaloby to od niego poswiecen, a on na nie nie chce sie zdobyc. Szkoda... W dodoatku boje sie mu okazac glebsze uczucia bo balabym sie,ze mnie wtedy odrzuci. Choc on mowi, ze teskni i nawet raz napisal ,ze kocha... Ale jakie to ma znaczenie. Moze klamie?Chcialabym zeby tu teraz byl i mnie mocno przytulił :(

Gość gość
Faceci nie umieja kochac.Oni tylko kochaja siebie i jak gorszy skur...l to jeszcze kocha bawic sie uczuciami.Najgorszy typ jakiego stworzyla Ziemia.

Gość gość
nie każdy taki jest. znam młodych facetow normalniejszych od tych 35-50 letnich k*****arzy. im starszy tym gorszy

Gość gość
A bylas z nim wczesniej te 3 lata temu? Masz teraz z nim kontakt? Jak tak to odezwij sie do niego. Powiec mu to! Moze mysli tak samo i tez sie obawia ze go odrzucisz albo ze sie zakocha i bedzie zalowal

Gość gość
zachowujesz się jak pies ogrodnika, trzymasz go na smyczy emocjonalnej i nie pozwalasz ani się spotkać, lepiej się poznać ani o sobie zapomnieć.

Gość gość
chciałabyś żeby był przy Tobie? więc okaż mu uczucia i albo zrobi wszystko by być przy Tobie albo poboli i przestanie, bo tak jak się zachowujesz to boli i nie przestanie boleć

Gość gość
dopoki nie bede pewna,z eon czuje to samo to nie bede mu wyznawac uczuc. Mamy kontakt, ale teraz mniejszy jak kiedys choc on mnie namawia na spotkanie, ale nie jestem pewna czy nie tylko w jedyn celu :(

Gość gość
Okresu nie mam , ale zly nastroj juz tak :(

Gość gość
No dzisiaj do niego zadzwonie i zobaczymy, ale jakos mi smutno, ze sie nie potrafimy dogadac :( Jak on chce to ja nie, jak ja chcialam to on sie dystansowal i to takie do niczego