Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sobie radzic z taka kolezanka w pracy?

Polecane posty

Gość gość

Nowa pracownica zostala przyjeta 2 msc temu. Na poczatku wydawala mi sie ok. Z czasem zauwazylam, ze to ten typ, ktory duzo gada a malo robi, dodatkowo sieje zamet wsrod innych. Ostatnio bedac slyszalam gdy bylam na korytarzu jak sie dopytywala innych o moj zakres obowiazkow i czemu nie mam wiecej.Caly czas sie wymadrza i zaczepia. Jak sobie radzic z taka osoba, najlepiej na dystans? Gdy wracam do domu nie mam ochoty na zajecie sie dzieckiem i wszystkim.

Gość gość
Przez jakąś flondre cierpi Twoje dziecko bo Ty nie masz ochoty? Powiedz jej wprost, że sobie nie życzysz i miej na ogromny dystans.

Gość gość
Gdybys przez 8 godzin dziennie musiala byc z taka osoba, to nie wiem czy po powrocie do domu nie mialabys ochoty tylko na spokoj.

Gość gość
Chyba nienormalna jesteś połowa ludzi w pracy ma kogoś kogo nie cierpi i to oznacza że nikt nie ma ochoty zajmować się dzieckiem ? Dzisiejsze matki to coś strasznego. Wiecznie zmęczone, przerobione, niewyspanie. Kobieto ja kieruję ludźmi, połowy z nich nie cierpię to bym musiała po pracy tylko zamknąć się w pokoju bo potrzebuje spokoju

Gość gość
Poza nia sa ludzie, ktorych nie lubie, wiec to nie tylko ona.

Gość gość
6:34 serio nie baje. Jak można nie mieć ochoty przebywać z dzieckiem. Tym bardziej jak się ma kiepska atmosferę w pracy to dziecko jest tak absorbujace, że to odskocznia. Jak ja byłabym taka deliku/tasna jak ty to w ogóle bym z domu nie wyszła.

Gość gość
Odpowiem na pytanie. Zlewać, traktować jak powietrze i pamiętać, że to TYLKO praca. W domu masz to co chciałaś i sama wybrałaś. Większość ludzi ma takie osoby w pracy, jak Ci się zacznie wtrącać to powiedz żeby w końcu zajęła się swoją pracą

Gość gość
A Ty nie umiesz sie odezwac? Od razu powiedzialabym do sluchu, ze jezeli ma cos do moich obowiazkow, to ma przyjsc do mnie,bo z checia sie dowiem o jej obowiazkach i z kazdego jednego ja przed kierownictwem rozlicze.